Sommarbesök hos Pinchos

Vi på Xperhotelsandtable har tidigare rekommenderat den fantastiska restaurangkedjan Pinchos, med sitt unika koncept som bjuder in stor som liten, gammal som ung till deras härliga värld där upplevelsen står i centrum. Här är en cirkus av smaker, upplevelser och nöje!

Pinchos har just nu nyheter på sina menyer som vi på Xperhotelsandtable såklart testat och rekommenderar. Vi slänger även in några dryckestips som är magiska och något som vi varmt vill tips dig om. Men luta dig tillbaka nu och låt de vattnas i munnen för nu, ja nu börjar cirkusen!

Vi testar skaldjursrisotto mexican taquito pizza Bianco triple cheese räktostada  rhuberry donut Burrata

Pizza Bianco triple cheese

Xperhotelsandtable rekommenderar rätten med följande ord:

Otroligt trevlig lite snacksbit som har fin struktur då man valt att toppen pizzan med potatischips. Vi uppskattar den välsmakande mozzarellan och sältan från Cheddarost som tillsammans med en lätt hetta gör denna rätt till något man gärna beställer in 1,2.3 stycken av, utan problem!

Räktostada

Xperhotelsandtable rekommenderar rätten med följande ord:

Exakt det man vill ha på ett sommarbord. En enkelt och god toast med räkor. Denna lilla toast har ett fint sting och hetta av Srirachamajo och krispig struktur i brödet. Detta är en rätt som vi upplever som frisk och fräsch och mycket somrigt i sitt uttryck

Skaldjursrisotto

Xperhotelsandtable rekommenderar rätten med följande ord:

Finns det någon i hela världen som inte gillar risotto? Om de gör de så tycker vi att den personen borde testa denna risotto för att få en “omvändning”. Här är smaken av Västerbottensosten framträdande och det brynta smöret. Sparrisen ger rätten den rätta sommarkänsla och kräftorna gör rätten komplett. Krämigheten är enastående! Ett måste även denna rätt!

Buratta

Xperhotelsandtable rekommenderar rätten med följande ord:

En enkel rätt, men ack så god och ett måste på bordet. Detta är en len och krämig osträtt, där tomaterna är krispiga och vinägretten skänker toppklass på hela rätten. Detta är en rätt du inte får missa, den är för god för att avstå.

Rhuberry Donut

Xperhotelsandtable rekommenderar rätten med följande ord:

Men hallå, …men hallå. Detta är sjukligt gott och vanebildande. Kompositionen av donat i botten toppad med glass och med smak av jordgubbe & rabarber är, sommar på ett fat. Detta var överraskande, perfekt balanserad dessert. Perfekt balanserad sötma. Utsökt val för dig som vill avsluta middagen hos Pinchos med leende på läpparna!

Mexican Taquito

Xperhotelsandtable rekommenderar rätten med följande ord:

Krispig och god rätt som har riktigt fint balanserad hetta. Detta är en rätt som passar sommaren och en rätt som vi gärna tar in på bordet nästa gång vi besöker Pinchos.  Härligt smetanan + krispig yta och mjuk gott på insidan!

Glöm inte att hos Pinchos finns massor med läckra drinkar att förtära, självklart med alkoholfria alternativ till den som önskar. Vi tipsar om några drinkar nedan och lägger in ett extra gott ord till den läckra  bålskål att dela med ,HulaHula, eller varför inte  Watermelon Suger ….En drink inspirerad av sångaren Harry Style.

Vi på Xperhotelsandtable rekommenderar Er varmt att besöka någon av Pinchos restauranger som finns runt om i Sverige. Ett besök här med familj, vänner är ett minne för livet. 

Xperhotelsandtable tilldelar Pinchos nya rätter 10X av 10X

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.