LISBON maxat ljud!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Xperhotelsandtable har hittat dessa lurar från Urbanista vid namn LISABON. Vi vill gärna tipsa dig om dessa lurar med anledning av att vi upplever lurarna riktigt bra. Produkten finns i en rad av färger och passar både träning och vardagsmodet

Xperhotelsandtable rekommenderar lurarna med följande ord: 

Till att börja med vill vi säga att möjligheten till att få produkterna i olika härliga färgval tycker vi är extremet positivt. Lurarna för oss är lurar som passar för just powerwalken, och att lyssna poddar i. Det kanske inte är vårt första handsval av lur att  lyssnar in musik i då vi anser att ljudet är bra, men inte utarbetat till nyanser i ljudet som man kanske kräver för musikörat. Detta är dock toppenbra lurar för vardagsbruket och dessutom små och behändiga. Vi gillar att lurarna är som små snäckor, inget som sticker ut eller stör. Dessutom smälter de snyggt in vid örat. 

Xperhotelsandtable tilldelar luren 9X av 10X 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.