säg hej till

Xperhotelsandtable

Vill vill gärna höra från dig…

Föregående bild
Nästa bild

Varmt välkommen att kontakta mig & Xperhotelsandtable.se via formuläret nedan 

/ Camilla Larsson Publiceringschef/grundare Xperhotelsandtable.se

OM OSS

Visste du att...

Visste du att Xperhotelsandtable började som en liten, gullig blogg som har vuxit sig större och större med åren? Under de senaste fem åren har webbplatsen expanderat kraftigt. År 2023 kommer vi att fira vårt 10-årsjubileum.


Idag kallar vi stolt Xperhotelsandtable för branschforumet för hotell- och restaurangbranschen. Till skillnad från andra sajter är Xperhotelsandtable inte annonsfinansierad. Istället drivs den av investerare som ser den som en plattform som bör finnas till för hotell- och restaurangbranschen, samt livsmedels- och dryckesindustrin. Dessa investerare uppskattar Xperhotelsandtables unika profil och utseende, men de påverkar inte dess innehåll, profil eller inriktning på något sätt.


På Xperhotelsandtable.se testar vi också produkter. Vi har friheten att välja vad vi vill rekommendera och testa. Om du har produkter som du tycker skulle vara lämpliga för oss att testa och skriva om är du välkommen att kontakta oss.


Syftet med Xperhotelsandtable är att visa upp de fantastiska hotell som Sverige har i hela sitt långa land. Vi blandar också in härliga produktnyheter och uppdateringar inom mat- och dryckesindustrin på Xperhotelsandtable.se.


När du besöker oss kommer du att finna inspiration och en mängd fantastisk information som kommer att förflytta dig till en annan värld, om så bara för ett ögonblick…
Och förresten, vi har också XPER-TV med en uppsjö av webb-TV-program!
Vi har mellan 2000 och 10.000 visningar på Xperhotelsandtable varje vecka.

Vi fick information från en undersökning som genomfördes i maj 2021 om att våra läsare besöker vår webbplats i genomsnitt fyra gånger per vecka. Under varje besök läser de cirka fyra till sex sidor och stannar i fem till åtta minuter. Våra besökare består av 61% män och resterande procent är kvinnor. Medelåldern för vår publik är 43 år. Denna undersökning stöddes av ett frågeformulär som fylldes i av 1000 personer.

OM OSS

TESTAT

Vi testar gärna

Testgruppen bedömer utifrån dessa kriterier när de utför och testar mat, dryck, produkter.

design
Funktion
Kvalitet
SMAK
Struktur
Upplevelse
Överraskning
Förväntan

TESTAT

KONTAKTA OSS

Skicka oss ett meddelande

Har du idéer på produkter som du tycker vi ska testa, eller kanske förslag på en intervju. Eller vill du bara berätta något som du tror kan intressera oss. Oavsett så är du välkommen att kontakta oss. Vi lovar att komma tillbaka med ett svar till dig väldigt fort ….

  kontakt

  LOGGA IN

  Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

  Du ser ung ut!

  Är du över 25 år?

  Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.