säg hej till

Xperhotelsandtable

Vill vill gärna höra från dig…

OM OSS

Visste du att...

Visste du  att Xperhotelsandtable från början var en söt liten blogg som vuxit sig större under de senaste 5 åren och idag är en större verksamhet. Xperhotelsandtable grundades 2013 då som just blogg. 

Xperhotelsandtable är inte annonsfinansierad sajt. Utan drivs av investerare som ser Xperhotelsandtable som en plattform som ska leva för hotell & restaurangbranschen samt mat & dryckesindustrin, och som gillar Xperhotelsandtable profil och look. Detta utan att på något sätt påverka Xperhotelsandtable innehåll eller profil och riktning.

Vi  har en egen testgrupp som gör  våra produkttester. Denna testgrupp består av 7 vuxna mellan 23-65 år samt 7 barn mellan 4- 12 år. Barn testar givetvis inte kaffe, energidryck  eller alkohol. Vi tar  inte betalt för att vi provar och rekommenderar produkter. Vi väljer själva vad vi vill rekommendera och testa. Kontakta oss gärna om du har produkter du tror passar för oss att testa samt omskriva

Xperhotelsandtables syfte är att lyfta framför allt alla härliga hotell som Sverige har i sitt avlånga land. Vi blandar även  Xperhotelsandtable.se med härliga  produkternyheter samt nyheter inom mat och dryck.

Hos Xperhotelsandtable hittar du inspiration och massa fantastisk information som gör att vi tror du drömmer dig bort för en stund när du besöker oss…

OM OSS

TESTAT

Vi testar gärna

Testgruppen bedömer utifrån dessa kriterier när de utför och testar mat, dryck, produkter.

design
Funktion
Kvalitet
SMAK
Struktur
Upplevelse
Överraskning
Förväntan

TESTAT

KONTAKTA OSS

Skicka oss ett meddelande

Har du idéer på produkter som du tycker vi ska testa, eller kanske förslag på en intervju. Eller vill du bara berätta något som du tror kan intressera oss. Oavsett så är du välkommen att kontakta oss. Vi lovar att komma tillbaka med ett svar till dig väldigt fort ….

  kontakt

  LOGGA IN

  Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

  Du ser ung ut!

  Är du över 25 år?

  Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.