Annons
Annons

Solig Citrus på julafton

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

LOKAS Solig Citrus – PERFEKT till julmaten

Nu börjar de snart. Julborden på jobbet. Glöggmingel och all julmat som du ska äta dig igenom. Det kanske rent av blir för mycket mat i jul, för att inte tala om all dricka till maten som ska konsumeras. Vi skulle vilja ge dig ett tips. Vårt tips är att dricka lite bubbelvatten till maten. De friskar upp och det är ett sunt alternativ till att tung mat. Dessutom är det bra att dricka mycket! Och varför inte då unna sig en god LOKA utan socker och utan kalorier! Vi har funderat på vilken som blir den bästa LOKAN till julmaten. För det finns ju några att välja mellan. Valet har fallit på LOKA Solig Citrus, varför då kanske ni undrar. Jag det kan du ta reda på lite längre ned på sidan där Xperhotelsandtable både testat drickan och gjort ett omdöme för dig som väljer alkoholfritt och ett trevligt bordsvatten med bubblor i jul.

Om Produkten

Under många år har citron- och citrussmaker varit de populäraste smakerna inom vatten. Tre av tio är smaksatta med citron. Kolsyrat vatten på flaska ökar stadigt eftersom konsumenterna föredrar något gott och fräscht utan kalorier eller sötningsmedel.

– Vi har utvecklat en modern frisk smak som är inspirerad av solmogna citrusfrukter. Det är en mix där lime fräschar upp och smaken av mandarin, apelsin och solmogen citron gör den lättdrucken. Citron- och citrussmaker är traditionella friska och fräscha smaker som passar till mat men också att dricka rätt och slätt som en törstsläckare, säger Anna-Stina Hallberg, marknadschef för alkoholfria drycker.

Kolsyrat vatten på flaska ökar, framför allt smaksatt kolsyrat vatten. Undersökningar visar att den främsta anledningen är att konsumenterna väljer bort den söta läsken för att få en frisk och fräsch törstsläckare utan kalorier eller sötningsmedel. Det är lika många män som kvinnor som dricker kolsyrat vatten och i alla åldrar.

Om LOKA

Loka, som är marknadsledare på smaksatt vatten, kommer från hälsokällan i Bergslagen. Människor har vallfärdat till hälsokällan i flera århundraden för att dricka av det mytomspunna vattnet. Innan vattnet tappas på flaska, kolsyras det lätt, salter tillsätts för att uppnå ett önskat mineralinnehåll och naturliga aromer tillsätts för att ge den goda smaken. Loka innehåller varken socker, sötningsmedel eller kalorier.

Xperhotelsandtable rekommenderar LOKA Solig Citrus

Detta är ett kolsyrat bordsvatten som vi tycker passar perfekt i juletid. Denna LOKA Solig Citrus är frisk och har mycket bubblor och en tydlig citrussmak. Den är något rundare i  smaken än den traditionella LOKA Citron som kanske det flesta känner till. Vi tror att just LOKA Solig Citrus blir ett bra alternativ till julmaten med anledning av att den har mycket bra smak av apelsin. Vi anser att apelsin är en smak och en frukt som förenas med just julen och en smak som passar in i denna LOKA. Drycken bär också en fin ton av lime och citrusfrukt i sin bladning med apelsinen.

Vi provar LOKA Solig Citrus till köttbullar och brysselkål bland annat och kan bara säga att, är det något bordsvatten som du ska välja som kommer lyfta din julmat lite extra i år så är detta alternativ det perfekta. Bra uttryck i denna LOKA. Tydlig och bra apelsinsmak. Frisk och fräsch att blanda upp tillsammans med julmaten!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.