Annons
Annons

Tre goda ostar att festa loss på i jul och nyår från – Allerum

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Allerum grevé

12 månader

Xperhotelsantables rekommenderar:

Osten som vi anser är perfekt ost både att lägga direkt på smörgåsen, liksom att adderar till ostbrickan. Osten är lätt att tycka om då den är lagom åt alla håll. Vi uppskattar ostens krämigt och att den känns så där lagom nötig i sitt uttryck. Fin sötma i osten också, vilket vi tror gör att osten kommer vara ett fint komplement till olika marmelader. En ost som blir för oss given i julhelgerna. Passar smakmässigt stor som liten.

Allerum GOLD

12 månader, kupa

Xperhotelsantables rekommenderar:

En ost som med sin designade ostkupa blir vacker att placera på julbordet och nyårsbordet. Osten är verkligen jättegod. Smaken är krämig trots att vi upplever ostens  konsistensens är hård och fast. Smaken är djup och bestämd. Vi skulle vilja beskriva osten med ett ord. Kraftfull. Detta är en ost som känns lyxig vilket vi tror gör att du kommer placera osten i centrum av ostbrickan! Njut en förträffligt fin produkt!

Allerum Långlagarad  XO 24 månader.

Xperhotelsantables rekommenderar:

Osten har ett fantastiskt uttryck. Krämig och god, höga smaker. En bra balanserad fin ton och mycket nötig karaktär. Vi tror att du kommer vilja njuta osten precis som den är tillsammans med fikon eller ett gott röttvin på julen eller nyårsaftonen. Denna ost känns verkligen lyxig och elegant. Vi noterar att trots ostens långa lagring upplever vi inte att osten blir kornig eller smulig så det stör! Vi rekommenderar även att prova lite av osten i en gratäng, det tror vi lyfter din mat till oanade höjer! Detta är ost som du njuter av! En prästost med extra lyx!

Vi värnar om den svenska mjölkbonden och om mångfalden på den svenska mejerimarknaden. Skånemejerier är så mycket mer än ett mejeri i Skåne. Att våra mejerivaror är goda vet väl alla. Men de senaste åren har vi förstått att varumärket Skånemejerier står för så mycket mer. Att handla mjölk som är producerad i Sverige är för många en aktiv handling, ett ställningstagande. Det har skapat en närhet till våra konsumenter som vi är oerhört stolta och glada för.

•    Vi sysselsätter drygt 600 medarbetare direkt och många fler i vår närhet.

•    Cirka 400 mjölkbönder i Skåne och Sydsverige levererar mjölk till våra mejerier. Titta gärna in hos familjen Sjöland, en av våra leverantörer.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.