Annons
Annons

Hey Malbec

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Hey Malbec! är gjort på Argentinas signaturdruva nummer ett. I Matias Riccitellis händer får druvan ett modernt uttryck. Merparten av druvorna pressas medan 20% av klasarna genomgår kolsyrejäsning. 70% av musten mognar sedan på cementtankar och återstoden på gamla franska ekfat. Resultatet blir ett vin fyllt av saftig svart frukt som möter viol och svartpeppar. Här finns mjuka mogna tanniner och ett fint avslut. Underbart som det är eller till en bit saftigt rött kött. Den rekommenderade lagringstiden är 4 år.

Xperhotelsandtable: Detta är ett vin som är mycket spännande. Du bjuds på en fantastisk fyllighet och en frisk och fruktig smak. Här ligger smaken av körsbär på höjden och briljerar och övergår i toner av peppar i vinet mellanregister. Avslutet på vinet präglas av dess örtighet och syrligheten från hallon som ger vinet en friskhet och syra som vi uppskattar. Vi provar vinet till ryggbiff där vi serverar en rödvinsås som fått några deciliter av vinet. Riktigt trevligt sällskapsvin som vi tror kommer uppskattas vid middagsbjudningen i vinter. 

Av 10X tilldelas vinet av Xperhotelsandtable 10X

The Wine & Spirits Collective

The Wine & Spirits Collective är en organisation som starkt tror på individen och att ständigt utmana sig själv och miljön vi befinner oss i. Vi är ett sammansvetsat team med kompletterande bakgrund och kompetens, som älskar det vi gör och känner oss lyckligt lottade att få arbeta med vår passion.

Vi importerar vin från hela världen med fokus på ekologisk produktion. Under de senaste åren har flertalet av våra produkter konverterats till ekologiskt certifierade, något som vi kontinuerligt arbetar med då vi anser att hållbar produktion är nödvändigt för kommande generationer. Den spanska vinproducenten Miguel Torres är en av våra delägare och brinner för frågor gällande ekologi och social rättvisa, detta har även kommit att genomsyra vår svenska organisation. Som ett led i detta har vi löpande kommunikation med producenter i riskländer om socialt ansvar och ser till att deras produkter är rättvisecertifierade i den mån det går.

1998 startade Miguel Torres SA det svenska dotterbolaget Miguel Torres Sweden. Företaget har sedan dess drivits framgångsrikt och blivit en självklar aktör på marknaden. Mycket har hänt sedan 1998 och nya partners har blivit en del av företaget idag. 2017 bytte Miguel Torres Sweden namn till The Wine & Spirits Collective AB, som ett led i att tydligare profilera sig som en heltäckande importör på den svenska marknaden.

I början av 2018 förvärvade The Wine and Spirits Collective importföretaget Bornicon&Salming för att ytterligare stärka sin position och konkurrenskraft på marknaden.

2019 har öppnat upp än fler möjlighet för oss då vi i januari förvärvade champagnespecialisten ChampagneHuset AB som gjort sig kända för sin unika portfölj av odlarchampagner och tillgången på ”Special Club champagner”.

Läs mer på vår hemsida här

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.