Annons
Annons

Iskallt och sött till bubblet på nyåret – Varsågod en Bubbies

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nyår brukar inte var särskilt svår att hitta på olika anrättningar att bjuda på. Vi har hittat en liten gosak som vi verkligen skulle vilja rekommendera dig att servera som dessert på nyåret eller varför inte till nyårsskålen vid 12-slaget. Har du hört talas om Bubbies? Kanske har du sett deras frysdiskar som brukar finnas vid kassorna i butiken eller i direkt anslutning till glassdiskarna. En sak är säker. Har du provat en Bubbies så glömmer du det aldrig. Dessa små gosaker är inget man glömmer och något man förälskar sig i vid första mötet. 

Bubbies finns i fler olika smaker så som choklad-kokos, Mango, Grönt-te, Mint med många fler. Vi funderade på vilka Bubbies som skulle passa nyåret och har därför valt att prova Bubbies i smakerna Jordgubb, Salt karamell, och Trippelchoklad. Vi har även hittat några drycker som passar ypperligt tillsammans med dessa Bubbies!

Xperhotelsandtable rekommenderar: Jordgubb.

Jättetrevlig smak av jordgubb som är väldigt genuin. Detta är en perfekt Bubbies för nyåret. Jordgubbssmaken tycker vi gör sig helt rätt tillsammans med ett gott bubbel. Och ett nyår utan jordgubbar går ju inte. Denna Bubbies den kommer passa en bredare målgrupp för smaken är mycket tilltalande och lätt att tycka om stor som liten.

Xperhotelsandtable rekommenderar : Trippel choklad

Alltså choklad är aldrig fel, och denna trippel choklad-bubbies kommer inte gör någon besviken, den är bara sååå god. Choklad är tydlig och det är mycket trevlig Bubbiea som vi tycker passar som dessert till kaffet på nyåret. Självklart kommer du INTE kunna äta 1, utan räkna med si så där 4-6 stycken om inte fler. Notera gärna att i denna Bubbies har man valt att addera lite äkta chokladbitar, vilket gör upplevelsen spännande och överraskande. Mycket gott!

Xperhotelsandtable rekommendera: Salt karamell

Oj va gott. Väldigt god smak. Det salta möter de söta och kalla. Vilken fenomenalt god Bubbies som för oss i testgruppen blir en favorit. Vi ser denna Bubbies som en godbit som bjuds på till första drinken på festen och en Bubbie som du har med dig som tilltugg under hela kvällen. Du kan inte få nog av denna, vi lovar!

Mochiglass (uttalas moh-chee) är en alldeles lagom stor glassdelikatess som är inlindad i mjuk, söt deg. Det yttre lagret, mochin, är gjord av rismjöl och är sötad med naturliga ingredienser för en helt unik textur och smak. När du väl bitit igenom och smakat mochin kommer du till en premium-gräddglass, gjord på en blandning av flera högkvalitativa ingredienser. Bubbies finns i flera olika smaker och är smaksatta med naturliga ämnen.

Glassen avnjuts som den är, till kaffet eller som dessert efter en avslutad måltid. Njut av din Bubbies, med vetskap om att den enbart består av väl tilltänkta och naturliga råvaror och ingredienser. Och självklart massor av kärlek.

Njut av Bubbies för att de smaker så gott.. möjligtvis bättre än något du tidigare smakat. Vet du om att Bubbies är en boll av lycka?

Här är två drycker som vi tycker passar ypperligt till choklad-Bubbies och till Bubbies med smak av kola. Prova gärna denna kombination

Valdespino El Candado Pedro Ximenez

Läs mer om drycken www.enjoywine.se

Barrels and Drums Espresso Martini

Läs mer om drycken www.enjoywine.se

Här kommer två drycker som vi anser passar mycket bra till Bubbisen med smak av jordgubb

Sparkle & Co. Cuvée Rosé

Läs  mer om drycken www.enjoywine.se

Tr3 Apor Bubbel Hallon och Persika

Läs  mer om drycken www.enjoywine.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.