Annons
Annons

Årets limited winter edition av Löfbergs Caffeine Water

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Vintern närmar sig och då passar Löfbergs på att släppa en limited winter edition av sitt Caffeine Water. I år heter den Winter Apple och har en frisk smak av krispigt vinteräpple. Den görs på svenskt källvatten som smaksätts med naturliga fruktämnen. Varje flaska innehåller 150 mg naturlig koffein, vilket motsvarar två koppar kaffe. That´s it! Inga onödiga tillsatser eller sötningsmedel.

En helt naturlig energidryck med andra ord. Winter Apple är en fräsch favorit som piggar upp som kaffe och släcker törsten som vatten.

Löfbergs Caffeine Water finns i olika smaker och säljs bland annat av Coop, City Gross, ICA och Matrebellerna.

Xperhotelsandtable: Ett riktigt gott bubblande vatten med krispig smak av gröna friska äpplen. Detta vatten är mycket läskande och friskt. Vi förvånas över att man lyckats få en så genuint och tydlig äpplesmak i vattnet och vattnet känns fylligt och inte blaskigt! Ett vatten som också ger effekt på sinnet då det innehåller koffein. Perfekt i skidbacken eller i bilen. Riktigt gott! 

Av 10X tilldelas detta koffeinvatten med smak av äpple 9X av Xperhotelsandtabl

Kafferosteriet Löfbergs är ett familjeföretag grundat 1906. Idag är vi 350 kaffeälskare som är verksamma i norra Europa och Kanada, och som delar passionen för smak, trender och hållbarhet. Vi omsätter 1,9 miljarder kronor och är en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe. Löfbergs är en del av Löfbergs Coffee Group som även äger varumärkena Peter Larsen Kaffe, Percol, Green Cup, Kobbs och SuperBonobo. www.lofbergs.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.