GIBSON’S Blood Orange Gin.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

GIBSON’S fortsätter sin äventyrliga smakresa med lanseringen av GIBSON’S Blood Orange Gin. Den släpptes i Systembolagets Beställningssortiment onsdagen den 1 juni.

I GIBSON’S Blood Orange Gin balanserar man den fräscha frukten och beskan hos solmogna blodapelsiner med ginens allra finaste ingredienser. Med den här inovationen utökar GIBSON’S sitt smaksatta sortiment där vi redan nu hittar den läckra GIBSON’S Pink Gin. Med fruktig smak och klart orange färg kommer GIBSON’S Blood Orange Gin att ge mer karaktär och en originell twist till dina cocktails.

Den här premiumdestillerade ginen har ett mycket färgstarkt utseende. Ginen har en gyllene orange nyans som påminner om solsken som reflekteras mot solmogna apelsiner.

GIBSON’S Blood Orange Gin släpps den 1 juni i Systembolagets Beställningssortiment
Nr 56739 · Flaska 700 ml · 37,5 % · Pris: 229 kr

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord: 

Detta är en dryck som genomgående har en mycket fruktigt uttryck där och toner av blodapelsin präglar smaken. Detta är ett självklart val anser vi i sommarens alla färgsprakande drinkar när du vill briljera vid baren där i trädgården.  Vi tycker det är extra trevligt att man valt att bottnaden i den klassiska Gibson´s i dryckens uttryck vilket gör att man känner sig hemma i den totala smakupplevelsen.

Xperhotelsandable tilldelar drycken 10X av 10X 

Drink  – Blodröd måne

  • 5 cl GIBSON’S Blood Orange Gin
  • 4 cl pressad lime (Färsk pressad)
  • 3 cl sockerlag
  • sodavatten
  • 3 skivor blodapelsin

Gör så här:

Fyll galset med rikligt med is. Lägg ner apelsinskivorna.

Blanda gärna alla ingredienser i ett kärl. Häll upp i stort glas. 

På Moestue har vi en målsättning att leverera alkoholhaltiga drycker av högsta kvalité till den Svenska marknaden genom att ha ett nära, personligt och ansvarsfullt samarbete med alla våra producenter och samarbetspartners.

Fokus ligger på vin och kvalitativ sprit och då främst europeiskt från klassiska distrikt och områden. Men då inkluderande är ett vackrare ord än exkluderande, utesluter vi inga drycker oavsett var de kommer från. Kalla oss gärna en totalleverantör av smakupplevelser.

Våra partners är i huvudsak mindre familjeägda företag som delar vår idé om hållbarhet som ledstjärna. De flesta av dem tar hand om sin mark ekologiskt eller biodynamiskt redan idag och många andra arbetar för att lägga om sin produktion.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.