BIB + Dukning i ett!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Idag finns de otroligt många vackra boxar. Och ni kanske inte har tänkt på att boxen kan faktiskt bli en del av dukningen. Vi har ett vin som heter Eugen Altschuh Pfalz Riesling Dry. Fruktigt vin av exotisk frukt, persika, citrus och krusbär som avslutas med fin syra och viss mineralitet. Detta är ett vin som vi varmt rekommenderar till sommarens alla fester. Vinet har just den där klassiska tonen över ett Riesling som just passar in på en sommarfest, eller ett bröllop. Vinet är enkelt att tycka om och citrustonerna är framtonande och dominerar i denna box. 

Boxen är en fullpott 10X av 10X!

Boxens design

Detta vins design har ett stilrent och vackert uttryck som passar allt från härliga sommarfester till de lite mer lyxigare festerna där man valt att lägga stor omsorg vid dukningen. Vi följer boxens design och arbetar med en dukning som går i grönt och guld. Vi anser att boxens design kommunicerar vita rosor, vilket vi gärna plock in på bordet. 

Trender

Notera gärna att bestick i olika färger är en stor trend just nu, besticken ska även ha en rundare form och ha breda skaft. En annan trend som vi ser komma är att man gärna i dukning använder gamla tapeter och tidningar som bordsduk. Och just när det gäller rosor så blir en sådan kombination både vackert och romantiskt. Här kan man även leka med tidningar och gästerna kanske får läsa sig igenom både den ena och andra spännande artikeln under middagen!

Tips: När du arbetar med en BIB i din dukning se till att följa boxens färgomfång i dukningen. Titta även på om boxen har en stilren design, eller om den har något element som sticker ut som du kan arbeta vidare på i din dukning. Denna box kan finnas både på en stilren dukning till en dukning med lite drag från medeltiden till det lite kungliga bordet. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.