Högt, lågt, söt, fruktig, syrligt, bubblor!

Nino Negri Riserva 2016 – Nyhet i beställningssortimentet!
Första gången som renommerade Nino Negri från Valtellina/Lombardiet producerar en Riserva. Ett elegant vin som lagrats hela 48 månader, varav 24 månader på franska fat. Vinet ger en extra dimension i hur modern vinmakning på höga höjder i subregionen Sassella ger ett elegant vin som är med och konkurrerar med viner från Piemonte.

Xperhotelsandtable rekommenderar vinet med följande ord: Trevlig vin med tydliga inslag körsbär på höjden. Vinet bottnar i tonen av vildhallon. Avslutet har en trevlig sött avslut som präglas av tonerna av smultron. Eftersmaken landar i en frisk violsmak.

 

Innocent Bystander Moscato – Sommarbubbel! Nyhet i fasta sortimentet! Säljstart 1/6 2022

Detta är något så ovanligt som ett sött mousserande rosévin gjord på moscato från boutique-vineriet Innocent Bystander i Yarra Valley, Australien. En given partner till sommarens jordgubbstårtor.

Xperhotelsandtable rekommenderar vinet med följande ord: Sommaren allra finast bär. Så upplever vi detta vins karaktär. Smaken av röda solmogna söta bär är genomgående i vinet. Ett mycket gott och enkelt vin att njuta till midsommarfesten liksom i glaset på sommarbröllopet

 

Maze Shiraz Cabernet Sauvignon BIB, 2021 – Tips på ett bra grillvin!
Generöst fruktigt, smakrikt vin med inslag av fat, plommon, svarta vinbär, choklad, kryddor och blåbär. 

Xperhotelsandtable rekommenderar vinet med följande ord: Ett vin som passar utmärkt till grillat! Smaken är mycket fruktig och bottnar i smaken av plommon. Vinet har en len och tydlig smak av choklad. Avslutet är tydligt av blåbärstonerna.

 

 

Captain Lawrence Freshchester Pale Ale  – Nyhet i fasta sortimentet! Säljstart 1/6 2022
En aromatisk öl med toner av citrus, tall, en märkbar bitterhet och en touch av maltig ryggrad som balanserar upp det hela snyggt.

Xperhotelsandtable rekommenderar ölen med följande ord: Trevlig öl som kan avnjutas till grillens alla anrättningar. Vi tror att ölen passar utmärkt till veggie så som grillade grönsaker och sparris. Såklart ett öl som också möter upp sälta bra i ex bacon.

 

 

Mikkeller Kärlek Vår/SommarNyhet! Drycken ingår i Tillfälligt sortiment.
Kärlek 2022 Vår/Sommar är en juicy pale ale i New England-stil bryggd med stora mängder Mosaichumle.

Xperhotelsandtable rekommenderar ölen med följande ord: Lättsamt öl som är enkelt att tycka om och ett öl som passar utmärkt tillsammans med ex grillad kyckling. Krämig öl med välbalanserad smak.

 

 

Mikkeller Drink’in The Sun AlkoholfrittNyhet i fasta sortimentet! Säljstart 1/6 2022

Ljus och humlig veteöl i amerikansk stil, bryggt i Belgien. Ett galet bra alkoholfritt alternativ!

Xperhotelsandtable rekommenderar ölen med följande ord: Ett mycket gott öl! Detta är just nu ett av de bästa alkofria alternativ till öl som vi testat. Detta är verkligen en öl där smaken ej kompromissar med alkoholfria alternativet. Gott!

 

 

Mikkeller Limbo Yuz AlkoholfrittNyhet i fasta sortimentet! Säljstart 1/6 2022
En fräsch och ljus Flemish Primitive – en syrlig alkoholfri öl bryggd med yuzu, en japansk citrusfrukt med mycket smak.

Xperhotelsandtable rekommenderar ölen med följande ord: Ett frisk öl med trevlig syrlig karaktär. Ölet passar att njuta på badstranden i solen liksom till den där sommarsalladen på lunchen i solen!

 

 

S:t Eriks Rabarber Sur – Perfekt till sommarminglet!
Denna lätta och eleganta suröl från S:t Eriks Bryggeri är smaksatt med svenska rabarber. Frisk, syrlig och med tydligt fruktig smak gör den till en utmärkt drink till sommarminglet. 

Xperhotelsandtable rekommenderar ölen med följande ord: Klassisk är ordet. Ölet är bara “där” perfekt att ha på bjudningen då smaken är lätt att ta till sig och detta är helt enkelt en, God öl. 

 

 

Local Hard Seltzer – Sveriges mest sålda Hard Seltzer.

Intresset för lätta fräscha drinkar med låg kalorinivå fortsätter att öka. LOCAL är Sveriges mest sålda Hard Seltzer och finns på de flesta systembolag i Sverige. 

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med följande ord:  Mycket bra smak på denna dryck . Lätt Lemon och trevlig bubbel. Passar att njuta på sommarfesten och gärna tillsammans med en sallad eller varm ciabatta med ost!

 

 

S:t Eriks Citra Pale Ale – Passar perfekt till picknicken!
Svensk hantverksöl på burk är det trendigaste på Systembolaget just nu! S:t Eriks Citra Pale Ale är med sin fruktiga och lätta karaktär en trogen sommarfavorit. 

Xperhotelsandtable rekommenderar öl med följande ord:  Ytterligare en öl som trivs på festen. Den är enkelt och lätt att tycka om. Den passar både sallader och grillat. Den går säkert också hem hos dig som njuter veggie lika så för dig som gillar en entrecote på grillen. Bra stabilt öl.

 

 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.