WayCup häller upp ett rykande schysst kaffe vid Gate E5, i Terminal 5 på Arlanda.

Sedan den 30:e januari häller WayCup upp ett rykande schysst kaffe vid Gate E5, i Terminal 5 på Arlanda.

WayCup är inte bara ett café, utan en upplevelse från frukostmackor till Espresso Martini, och allt där emellan. I en upcyclad miljö med hållbarhet som röd tråd blir det schyssta en stor del av upplevelsen. Fairtrade kaffet sätter tonen för den bästa starten på dagen, både för den som stannar kvar och njuter av kaffet och för den som tar en grab n’ go och flyger vidare. En upplevelse som smakar lika gott i stunden som efteråt helt enkelt.

Bakom konceptet står Nordrest och North Way & Co som båda är dedikerade till att skapa en bättre framtid genom innovativa måltidsupplevelser.

En resa för både smaklökar och samvete 
WayCup ger resenärer, gäster och medarbetare på flygplatsen en lika god som nyttig upplevelse. På menyn hittas ett stort utbud av frukostpaket för alla smaker, matig lunch för den hungriga eller lättare wraps och sallader för den småsugna. Självklart även snacks, fika och både vin och drinkar. Allt i en miljö som präglas av så väl en lekfullhet såsom ett modernt hållbarhetstänk – schysst hela vägen.

”Vi på Nordrest är glada över att äntligen ha öppnat vår tredje enhet på Arlanda och ser fram emot två öppningar till inom kort. Med WayCup som koncept vill vi verkligen göra skillnad på riktigt, både vad gäller goda produkter och innovativa lösningar med hållbarhet i fokus, säger Michael Bühring, VD Nordrest Restauranger.

”Vi är glada att välkomna WayCup till Arlanda. Ett lekfullt tillskott som verkligen sticker ut med sin härliga café- och barmiljö och breda meny för alla åldrar och smaker, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning på Swedavia.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.