En kulinarisk resa från Grand Hotel Saltsjöbaden till den franska landsbygden

På Grand Hotel Saltsjöbaden presenteras deras  nya meny i Franska Matsalen, fylld med utsökta rätter som rimmad torsk och polenta. Dessa kulinariska mästerverk är skapade med en kombination av traditionell svensk matlagning och modern gastronomi, vilket garanterar en oförglömlig matupplevelse för  gäster.

Deras kreativa kökschef, Jon Lindstedt, har noggrant utformat varje rätt för att tillfredsställa även de mest kräsna smaklökarna. “Vår nya meny är en hyllning till både det svenska och franska köket samt Grand Hotel Saltsjöbadens rika historia. Vi har tagit inspiration från den franska landsbygden och använt de bästa råvarorna för att skapa rätter som är lika vackra att titta på som de är goda.”

Franska Matsalen erbjuder inte bara utsökt mat, utan också en elegant och lyxig atmosfär med inredning inspirerad av Versailles i Frankrike, allt detta med en fantastisk utsikt över den vackra Hotellviken. Franska Matsalen är den perfekta platsen för en romantisk middag, en affärslunch eller för att samla hela familjen runt bordet.

 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.