Kockens Foodservice lanserar Paprika Gul & Paprika Grön.

Kockens Foodservice utökar sitt sortiment med två spännande nyheter – Paprika Gul och Paprika Grön, två kryddor med klassiska smaker men med unika användningsområden.
 
“Vi på Kockens har varit partner till Årets Kock sedan 2017, säger Cecilia Holmberg, Produktchef på Kockens. Vårt samarbete med Årets Kock och dess nätverk bidrar till ett utbyte i kunskap och idéer för nya produkter och lösningar i branschen.” 
 
I år har Kockens ett kulinariskt samarbetet med David Lundqvist, vinnare av Årets Kock 2018, som personligen har utvärderat och skapat recept med Paprika Gul och Paprika Grön för att inspirera både professionella kockar och matentusiaster. 
 
David Lundqvist förklarar: Paprika Gul har en fin sötma och fyllighet som påminner om det traditionella paprikapulvret men med en lättare fräschör och krispighet i tonen. Den lämpar sig särskilt bra till ljusare kött, som kyckling eller kalv, men även till vegetariska rätter med exempelvis bönor och linser. Paprika gul kompletteras väl med hetta och värme.
 
Paprika Grön, å sin sida, har en pigg, fräsch och örtig smak vilken passar bra ihop med grönsaksbaserade rätter, fisk och skaldjur. Kombinera gärna med smaker av vitlök, citrus, jalapeños och gröna örter. Paprika grön fungerar utmärkt som bas i dressingar, oljor och vinägretter.”
Dessa nya kryddor, framställda av gul paprika och grön paprika (bell pepper), erbjuder unika smakprofiler som kompletterar Kockens befintliga sortiment av paprika. Kockens Foodservice blir ensamma med att erbjuda Paprika gul och Paprika grön hos de största grossisterna för professionella kök. 
Paprika Gul och Paprika Grön finnas tillgängliga från vecka 6 2024.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.