Populära restaurangkedjan Heat klar för inflyttning i expansiva Kopparlunden

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I månadsskiftet september/oktober beräknas portarna öppna för en ny restaurang i Kopparlunden. Det blir restaurangkedjan Heat som tar över lokalerna efter nerlagda Les Chambres och Essence.

Vi har under ett par år haft dialog med Heat om en etablering i Västerås och nu hade vi äntligen den rätta lokalen. Heat blir ett jättefint komplement till området och efterfrågan av denna typ av mat är hög bland hyresgästerna i Kopparlunden, säger Axel Sundquist, fastighetschef Castellum Västerås.


Att utveckla Kopparlunden står högt upp på agendan i Västerås och i detta arbete är det viktigt att erbjuda våra hyresgäster ytterligare lunchalternativ. Castellum vill även locka fler besökare till området genom en helhetsupplevelse där du kan avnjuta en god lunch samtidigt som du befinner dig i en industrihistorisk miljö med anor från slutet av 1800-talet.

Vi fortsätter vår expansiva resa trots tuffa tider inom restaurangbranschen. Vi har märkt att Heatkonceptet med kvalitativ hemlagad lunchbuffé har fungerat väldigt bra efter flera nyöppningar. På Heat vet gästerna att vi alltid har det de vill äta och därför tror vi även att vi har lyckats så bra trots pandemin. Vi ser ödmjukt fram emot öppningen i ytterligare en ny stad som Västerås, berättar Daniel Wärnmark, grundare till Heat.

Lokalen kommer under våren att genomgå en enklare renovering, detta för att anpassas till hyresgästens egna koncept. Heat kommer att hyra ca 900 kvm och med Kopparlundens framtida expension blir Heat en samarbetspartner och stabil aktör för framtiden. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.