Tre nya foodora markets etableras i tre städer

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

foodora öppnar tre nya dagligvarubutiker i Norrköping, Uppsala och Göteborg, vilket innebär att dagligvarukedjan nu består av åtta butiker. foodora market stöper nu snabbt om spelplanen för aktörer inom livsmedelsbranschen, då q-handelsbolaget kan leverera i stort sett vad som helst under 30 minuter hem till kunden. Fler butiker kommer inta fler städer inom kort.

foodora markets är en helt ny form av dagligvarubutik, en sorts hybridbutik mellan det fysiska och det digitala. Butiken går inte att besöka, utan inköpet av matvaror och dagligvaror görs endast digitalt. Hemleveranstiden är endast 30 minuter samt det kommer även vara möjligt för kunden att hämta upp sina matkassar på plats.

Här öppnar foodora markets:
Norrköping, Lindövägen 4 maj.
Göteborg, Ekelundsgatan  6 maj.
Uppsala, Sofielundsgatan 11 maj.

Under de senaste månaderna har foodora öppnat fem butiker i Stockholm, Linköping och Malmö. Genom butikerna förstärker q-handelsbolaget sin närvaro i Sveriges städer, då hemleverans av dagligvaror till kunder inom 30 minuter är ett behov som allt mer ökar. Ett behov som få andra aktörer kan mätta.

– Vi accelererar och håller ett högt tempo i all vår affärsutveckling. Vi är ett bolag som har en solid infrastruktur som handelsplats och för leveranser, det gör att vi kan innovera gränslöst, sömlöst och snabbt. Vi är en utmanare och pionjär inom många områden, säger Hans Skruvfors, vd och koncernchef foodora.

foodora market består av tusentals produkter, ett sortiment som alltmer växer då bolaget knyter till sig fler aktörer till butiken. Sortimenten består bland annat av, barnartiklar som välling och blöjor, mejeriprodukter, kött och fisk, frukt och grönt, teknik, leksaker, och djurartiklar med mera.

Butikerna ska även stötta bolagets affärsben “foodora fullfilments”, som innebär lagerhållning till aktörer som vill kunna tillhandahålla snabb hemleverans genom foodoras infrastruktur.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.