Grand Opening den 22:a April! & ”shower under the sky………

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Central Padel Nordic också kallade  (CPN) finns beläget på ett flertal ställen så som: Norra Djurgårdsstaden, Fabriksparken, Siggesta Gård och Västanå Slott. 

Du kan inte ha missat CPN med deras högaktuella  banor i Norra Djurgårdstaden där de har en premium anläggning, där det erbjuds 10st padelbanor med premium facilitete

Nytt för i år är att Resturang Fiore från Narvavägen kommer att servera spänannde medelhavsinspirerad mat som kommer passa perfekt efter ett skönt padelpass! En annan sjukt trevlig nyhet är deras nya duschar som kommer kunna erbjuda  gästerna möjligheten att duscha under bar himmel (men helt privat och ingen insyn), man kan tänka sig lite ”shower under the sky” eller typ balinesiska uteduschar. 

Såklart toppas allt detta av en event-oas där det kommer arrangeras ett brett urval av kul och spännande evenemang som ”Dinner show” ett upplägg med 3-rätters middag och konserter. 
Euro Finans Invitational där Sveriges bästa herrar & damer spelar ihop med spanska medspelare från World Padel Tour i en helt ny konstellation.

CPN stoltserar  även med att erbjuda ett fint stall av padeltränare som kommer att finnas på plats att bokas för att få padelkunskaper, bokas efter behov! Så ladda inför den 22 april Då öppnar de!!
 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.