Påskdessert att förgylla med i påsk

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Påsken är en tid för att njuta gott av alla dess olika slag. Vi på Xperhotelsandtable skulle vilja tipsa om Konditori Delicato´s produkter. Se bara den läckra bilden bredvid här. Vem vill inte bjuda på denna läckerhet på påskafton!?

 

Avsluta påskmiddagen med något sött! Dessa gudomliga cheesecakes i portion är enkla att dekorera med påskägg. Cheesecakes (Citron & Blåbär) bakade på en smörbakad botten av digestivesmulor och fyllning av färskost med vanilj och en citronspegel/blåbärsspegel. Chokladcheesecake saltkola är bakad på en smörbakad botten av chokladsmulor, en saltkolasås och en fyllning av färskost och choklad….Ja du förstår, detta blir succé påsk!

För mer info besök : https://www.delicato.se/foodservice/vara-bakverk/konditori-delicato/Tartor-o-pajer/Citroncheesecake-dessert-1371

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.