Port Du Soleil – nattklubben som är först i världen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu tar den berömda nattklubben Port Du Soleil ännu ett kliv framåt genom att som första nattklubb i världen sälja NFT – non fungible tokens. Därmed visar de än en gång varför de är nyskapande och ledande i branschen.

Med tanke på att pandemin slog hårt mot nattklubbsverksamheten och att vi under två års tid tvingats skära ner på den upplevda produkten vill vi i år addera något som känns extra unikt, spännande och roligt” säger Ali Haghighi, creative lead för Port Du Soleil och ansvarig för Gigi Agency som utvecklat idén.

Port Du Soleils NFT-kollektion innefattar 1 122 unika datorgenerade versioner av klubbens avatar ”Steve Du Soleil”, en elefant som varit klubbens signum i flera år och som nu tar form i metavärlden som 3D-figur.

NFTs kan ses som digitala samlarobjekt i form av konstverk, musik eller samlarkort. Port Du Soleils objekt har direkt koppling till nattklubben. Förutom värdet i att äga konstverket i sig, får alla ägare även fri entré och företräde med direkt tillgång till alla globala events som Port Du Soleil arrangerar, från Paris och Marbella till Dubai och Göteborg.

Vi kommer jobba hårdare än någonsin för att leverera en upplevelse som lever upp till våra slogans ’Not An Ordinary Nightclub’ och ’Normal is Boring’”, tillägger Ali Haghighi.

Sedan Port Du Soleils premiär 2014 har nattklubben gjort så starka avtryck att de i dag är en inspirationskälla för klubbar i Europa. Sen 2019 är de även med på International Nightlife Associations top 100-lista tillsammans med världens bästa nattklubbar i världen.

Försäljningen av Soleils NFTs startar den 10 maj.

Efter två år av hårda restriktioner planerar nu Port Du Soleil tillsammans med samarbetspartnern Trädgår’n sitt största år hittills, med större akter, fler överraskningar och en helt ny upplevelse på plats.

Port Du Soleil är en del av Shuffle Group och ESS Group och premiäröppnar 13 maj.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.