Oddlygood lanserar iskaffe –Upptäck Oddlygood® Ice Ice Coffee i två smaker 

Oddlygood skakar om iskaffemarknaden med nyheten Ice Ice Coffee inför sommaren 2024. Mixen av den naturligt fylliga havredrycken och framträdande rik kaffesmak ger en utsökt iskall smakupplevelse i alla sommarväder. Oddlygood® Ice Ice Coffee lanseras i två smaker: Original och Caramel.

Iskaffe har aldrig varit godare – eller enklare! Nya Oddlygood® Ice Ice Coffee lanseras i två smaker; Original och Caramel, i enlitersförpackningar med skruvkork. Lätt att dela med vänner eller avnjuta för egen del direkt ur förpackningen. Perfekt att ta med till stranden, förhöja kaffestunden på balkongen eller hälla i den kylda to-go-koppen. Toppa gärna med isbitar för en extra svalkande upplevelse!

Oddlygood® Ice Ice Coffee är gjord på glutenfri havre och hållbart certifierat kaffe. Den innehåller inget sötningsmedel och är berikad med kalcium, vitamin B12, B2 och D. Dessutom går den att förvara oöppnad i rumstemperatur vilket gör den tokperfekt för sommarens alla utflykter.

– Jag kan glatt konstatera att iskaffe aldrig har varit godare – eller enklare! Vi är så peppade på att äntligen lansera vår nyhet Oddlygood® Ice Ice Coffee – en smaksensation oavsett väderlek, säger Nina Gillsvik, global CMO hos Oddlygood. Vi ville göra en iskaffe som både smakar riktigt gott OCH är gjord på hållbara ingredienser. Oddlygood® Ice Ice Coffee är en game changer för alla kaffeälskare!

Produktinformation:

Oddlygood® Ice Ice Coffee Original 1L och Oddlygood® Ice Ice Coffee Caramel 1L lanseras på Coop v.20.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.