Stacky’s lanserar köttbulle med råvara från Bjärefågel

Stacky’s utökar sitt produktsortiment med en smakrik köttbulle gjord på färs av Stacky’s och kyckling från välrenommerade Bjärefågel. Resultatet är en fantastiskt god produkt som breddar kundbasen för båda bolagen. Ett plus ett blir faktiskt mer än två!
 
Att så kallade 50/50-produkter har kommit för att stanna är tydligt. Vi ser det dagligen i de +60 kommuner som lagt till Stacky’s på sitt avtal – det lagas mycket bolognese, biffar och annat med allt mellan nöt, fågel och vilt – tillsammans med Stacky’s färs.
 
Men väldigt få av de större köken har möjlighet att rulla köttbullar i tusental. Så, drivet av förfrågningar från befintliga kunder började vi i slutet av förra året att ta fram en ny produkt. 
Stacky’s har under en tid fört en nära dialog med Bjärefågel och fick i slutet av förra året tillgång till råvara för att köra upp en liten testbatch. Produkten smyglanserades på FFCR under våren 2024 och fick strålande recensioner av mässbesökarna.
 
”Vi vet att vi har en mycket bra råvara och har under lång tid byggt upp ett starkt varumärke. Att vi nu väljer att ingå i ett samarbete där Stacky’s använder vår råvara bygger på en samsyn om att leverera produkter med hög kvalité, utan tillsatser och med smaken i första rummet” säger Per-Olof Ingemarsson, VD på Bjärefågel.
Köttbullen som lanserades i mitten av april finns i dagsläget hos grossister (Meal Makers, Martin&Servera, Menigo) samt i utvalda butiker, däribland ett 30-tal ICA-butiker.
 
”Vår vision har alltid varit att driva normaliseringen av växtbaserad mat utan att göra den märkvärdig. Lanseringen av Stacky’s köttbullar är ännu ett exempel på detta. Här tar vi det bästa från båda världar och kombinerar till en riktigt smart produkt med fantastisk smak och låg klimatpåverkan.” säger Mårten Göthberg på Stacky’s.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.