Annons
Annons

Vintedge AB stärker kompetensen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nygrundade importören Vintedge AB, som i december utdelades silver av Allt om Vin i kategorin ”Sveriges bästa leverantör”, växer och stärker kompetensen med Fredrik Horn som senior produktchef. Fredrik Horn är tidigare nationell sommeliermästare med 15 års bakgrund i restaurangvärlden.

Fredrik Horn har tillträtt på Vintedge i januari 2020. Fredrik har lång och gedigen bakgrund som chefssommelier på namnkunniga restauranger såsom PM & Vänner, Franzén, Bank Hotel, Oaxen och Operakällaren. Fredrik har också nu senast erfarenhet från leverantörssidan. 

Sebastian Braun, grundare och VD för Vintedge:  
– “Det känns fantastiskt spännande att framöver driva företaget med Fredrik Horn ombord. Fredriks bakgrund kompletterar min egen som före detta vininköpare på Systembolaget, vilket kommer att ge Vintedge en bredare mer komplett kompetens som resultat”.

Vintedge fokuserar på exklusiva och noggrant utvalda viner och har många välrenommerade producenter i sin portfölj, däribland Jean-Paul & Benoit Droin, Benanti, Radio-CoteauMazzei, Domaine des Roches Neuves och Greystone Wines. Försäljning gentemot restaurang av Vintedge´s sortiment sker via Oenoforos Group.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.