Annons
Annons

Estrellas Linschips lanseras i ”on the go” påse!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Till tågresan, utflykten eller hotellrummet – i kiosken, kassan eller baren. Ett av Sveriges mest populära snacks lanseras nu i storleken 35 gram. Den mindre påsen öppnar upp för nya snackstillfällen ’on the go’ som passar servicebutiker, hotell och restaurang. 

Lättare snacks passar lika bra ’on the go’ som i TV-soffan. Estrella Linschips med mindre fett, mer protein och riktigt goda smak lanseras nu i liten påse, som passar fler tillfällen och fler försäljningsställen.

Det är en liten nyhet som ger stort avtryck. Linschips 35g ligger rätt i tiden med en tilltagande ’on the go’-trend och stort hälsofokus. Många konsumenter söker något enkelt, lätt och gott även utanför TVsoffan som inte är sött.

Nu blir det lättare att erbjuda gäster och kunder variation on the go. Finns det något godare?

Estrella Linschips Sourcream & Onion 35g lanseras 20 januari 2020 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.