AKTUELLT Nytt och inspirerande från Sveriges alla hörn

Vägen mot en hållbar hotell- och restaurangbransch
Hotell- och restaurangbranschen står inför en av sina största utmaningar någonsin -- att transformera sig till en hållbar...
Haute Fromageries lanserar portionspackade ostbrickor
Xperhotelsandtable.se var på plats under eventet Upptäck fransk ostkultur på ett helt nytt sätt! Haute Fromagerie lanserar nu...
Skånemejerier miljoninvesterar i svensk matproduktion
”Växlar upp inför framtiden” Skånemejerier fortsätter växla upp och miljoninvestera i produktionen. Med många produkter inom snabbt växande...

AW på taket

Populärt bland Solna-bornaPopulärt bland Solna-bornaPopulärt bland Solna-borna Det nya Origo-husets takbar, ”Origo Top Bar”, har blivit en favorit bland boende i Solna och Sundbyberg. Under...

Läs Mer

Kallt, koffeinfritt!

Sommarens hetaste kaffetrender Sommarens kaffevanor skiljer sig en del åt från övriga året – när värmen drar in förändras också svenskarnas kaffevanor. Löfbergs expert Anna...

Läs Mer

Godisblandning – Sur

En syrlig mix du inte vill missa! Nu finns äntligen vår senaste godismix på hyllan: ”Godisblandning Sur. ”En nyhet inom familjen Godisblandning. Vi har tagit våra...

Läs Mer

Mall

– Glöm skott på mål, glöm bollinnehav, glöm hörnor – det är målen som räknas, summerade Alan Shearer i BBC efter FA-cupfinalens första halvlek. –...

Läs Mer

Fler sektioner 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.