Annons
Annons

Restaurang Arnold’s utökar med lunch

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

På Biblioteksgatan 21 för snart 1 år sedan öppnade restaurang Arnold’s. Det har nu blivit dags att ta nästa steg då restaurangen inleder det nya året med att börja erbjuda lunchservering. Ett stenkast Stureplan blir det anrika Arnoldshuset det perfekta lunchstoppet, för alla tillfällen.

På den eleganta och lekfulla restaurangen Arnold’s tillkommer nu luncher med start från den 14 januari. Med lunch som ett komplement på menyn förväntas Arnold’s bli det perfekta stället att besöka under flera timmar på dagen. Det är köksmästarna Fanny Rönnblom och David Knabäck som satt lunchmenyn där de har valt ut sina favoriter från kvällsmenyn i kombination med lättare lunchrätter som speglar det färgsprakande Arnold’s.

”Absolut enklare än en kvällsupplevelse men ändå i sann Arnoldsanda” säger köksmästaren Fanny Rönnblom på Arnold’s.

Restaurangens signaturrätter som Grilled Sea Bass och Arnolds Kalvschnitzel kommer även representeras på lunchmenyn. Det kommer presenteras nya lunchrätter så som sallad, vegetariska rätter och rätter som också kommer att förändras på veckobasis. Lunchen återspeglas med ett urval av förrätter som Ostron, höstsvamp och västerbottenost, samt Arnold’s enastående Ibaiama Jambon.

Som komplement till lunchrätterna kommer det även serveras desserter som chokladfondant, sorbet, crème brûlée och kaffegodis. Den knäckiga äppelkakan följer givetvis med även till lunchmenyn.

”Planen är att man ska kunna lyxa till det ordentligt. Dricka trevliga viner och gärna hänga kvar (speciellt på fredagar) men även kunna komma in snabbt och äta en husmans och sedan kila vidare” säger Fanny Rönnblom.

Med lunch som tillskott finns det alternativ för såväl en snabb spontanlunch men också ett välplanerat lunchstopp med längre sittning tillsammans med vänner i en anrik och pampig miljö. Arnold’s lunch börjar serveras tisdag den 14 januari.

LUNCHENS ÖPPETTIDER

Tisdag – Fredag kl. 11.30 – 15.00

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.