Annons
Annons

Fira Thanksgiving med Jill Johnson och Nashville Stories

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Sista torsdagen i november firas Thanksgiving, en amerikansk högtid som kretsar kring familj, vänner och festliga måltider. Efter många år i Nashville har högtiden blivit ett naturligt inslag i höstmörkret för Jill Johnson. Servera Nashville Stories rödvin till middagen, och menyn blir komplett.

Att Jill gillar det amerikanska köket är ingen hemlighet. Thanksgiving handlar om att visa tacksamhet, sprida värme bland sina medmänniskor och att samlas runt en festmåltid.

− I den värld vi lever just nu känns det extra viktigt att visa medmänsklighet och tacksamhet mot sina nära och kära, och samlas kring en hemlagad måltid. När jag tog fram rödvinet Nashville Stories hade jag just det amerikanska köket i åtanke och vad är mer amerikanskt än Thanksgiving? säger Jill Johnson.

Nashville Stories är ett fylligt rödvin från Kalifornien. Vinets inslag av vanilj och smörkola gifter sig väl med typiskt amerikanska smaker som rökighet och sötma, och serveras med fördel tillsammans med en mer kryddig och smakrik Thanksgivingkalkon. Till förrätt föreslås den torra, friska Nashville Stories Prosecco Brut som passar till lättare rätter och som fick ett mycket fint mottagande efter lanseringen tidigare i höst.

Nashville Stories röda vin och Nashville Stories Prosecco Brut finns på Systembolaget och kostar 109 kr,
respektive 115 kr.

Fakta: Nashville Stories
Ursprung: USA, Kalifornien
Producent: Spring Wine & Spirits AB
Druvor: Petite Sirah, Tannat, Teroldego, Zinfandel
Alkoholhalt: 14,5% vol
Art.nr: 72113-01
Pris: 109 kr, flaska 75 cl
Distribution: Systembolaget

Fakta: Nashville Stories Prosecco Brut
Ursprung: Italien Prosecco D.O.C.
Producent: Spring Wine & Spirits AB
Druvor: Glera 100%
Alkoholhalt: 11% vol
Märkning: ekologisk
Art.nr: 75708-01
Pris: 115 kr, flaska 75 cl
Distribution: Systembolaget

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.