Annons
Annons

Enormt intresse för veganskt julbord i Stockholm

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Ulla Winbladhs julbord startar i slutet av november och pågår fram till jul. För tredje året i rad dukar restaurangen även upp ett stort veganskt julbord och intresset är rekordstort. 

På anrika Wärdshuset Ulla Winbladh på Djurgården samlas många familjer kring jul. Då flera generationer ofta äter julbordet tillsammans har efterfrågan på det gröna ökat från de framför allt yngre gästerna.

– Vårt julbord är snart fullbokat och vi ser att allt fler valt det veganska julbordet i år. Än så länge äter de flesta av det vanliga julbordet men det är bara en tidsfråga tills de veganska alternativet blivit lika stort, säger Hanna Williamsson, restaurangchef på Ulla Winbladh. Vi ser redan hur många gäster börjar fylla på tallrikarna från det veganska bordet för att sedan komplettera från det klassiska.

Ulla Winbladhs veganska julbord kompletterar deras klassiska julbord. Till det veganska julbordet har kockarna istället skapat alternativ till sill, lax, kallskuret och de varma rätterna. Julbordet dukas upp på en separat buffé och innehåller bland annat vegansk skagen, gulbetor med tångrom, gravad morot med dill- och senapsås, kålrotslåda, julbullar med svampsås och saffran- och lingonsockerkaka.

Ulla Winbladhs julbord serveras från torsdagen 21 november till måndagen 23 december.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.