Annons
Annons

Grattis FAR – Tårta till alla festliga högtider och tillfällen..

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Festliga sammanhang och en fin tårta är ett bra recept för en lyckad fest. Men att göra en tårta kräver både kunskap, artisteri och att man är kreativ. För visst brukar det vara så att du har en vision, en bild framför dig hur slutresultatet ska vara. Sedan när du står där med färdiga ”konstverket” så är det inte alls som du tänkt dig och absolut inte som bilden du hade som inspiration. Stämmer?

Sedan får vi inte glömma heller att tiden till att baka en tårta måste finnas. En En tårta är inget man bara slänger ihop. Det kräver som sagt både tid och omsorg. 

Men hörrni, häng inte läpp nu. Vi har på Xperhotelsandtable lösningen för precis alla dina farvågor. Vi har hittat ett företag som tillmötes går det flesta behov man har. 

Här kan du välja tårta efter tyckte och smak. Här finns hur många modeller som helst att välja mellan. Vad sägs om en tårta som liknar en väska, eller en barntårta i temat ” Great Gris”. 

Här kan du själv skapa din tårta och köpa dekorationer om du önskar. 

Sajten dintårta.se har verkligen inte lämnat något till slumpen. Och kanske det bästa av allt. Beställ idag, ha tårta hos dig i morgon. dintårta.se har nämligen expressleverans för dig som är ute i sista sekunden.

Nu kanske du undrar vad dintårta.se är för något härlig tårtverkstad som kan hjälpa dig när det krisar inför , barnkalas, bröllopet eller fars dag etc. 

Ta det bara lugnt luta dig tillbaka och så får du höra om grundarna Henrik och Alexanders historia. Så häll upp en koppkaffe, kryp upp i soffan så börjar vi.

Så här upplever testgruppen hos Xperhotelsandtables beställningsprocessen hos dintårta.se

Beställningen: Det är väldigt enkelt att beställa tårta på dintårta.se Sajten är lätt navigerad och det finns massa olika tårtor inom olika kategorier att välja mellan. Du kan enkelt välja tårta från allt från Halloween till bröllop.Du kan även specialbeställa tårta ex med fotografi på. Ex för ditt barns 3 års dag. Hanteringen i är enkel. Du väljer tårta. Klickar i antal bitar du önskar din tårta ska innehåll.. Innan du klickar ”kassan” får du även förslag på saker du kan köpa till din tårta. Detta upplever vi som  bra service. Det som rekommenderas och erbjuds är riktigt bra saker. Sådant som man kanske inte tänker på. Exempelvis tårtdekorationer som blommor, rosetter med mera.

När du handlat klart så går du till kassan. Du får en ”vy” över det som du valt att inhandla. Du ser tydligt priset och  vad som ingår. Du fyller sedan i leveransadress. Här väljer du även om du vill ha express-service så du har tårta dagen där på. När du godkänt din beställning får du direkt in din mail ett bekräftelse på din beställning där det återigen är förtydliga vad du köpa och leveransvillkoren. Vi upplever detta så enormt tydligt och lätt att använda. dintårta.se fungerar utan några problem och är lätt att överskåda vid beställning.

Så här ser vyn ut när du lägger

Transporten

När beställningen är gjord är det bara slappna av och under tiden så är tårtan påväg hem till din dörr

Vad tycker vi gör tjänsten extra speciell

Vi tycker förutom att själva processen med beställningen är 10 av 10  upplever vi att möjligheten att få välja fyllning på tårtan som stort extra plus då det finns flertalet fyllningar att välja mellan. 

Vi tycker också det är kul att dintårta.se är mer än bara tårta, Här kan man beställa dekorer till sina eventuellt egna skapelser samt cup-cakes och macarons.

Det finns så mycket att utforska på dintårta.se så vi tror ingen som är sugen på en tårta kommer bli besviken på utbudet här. Däremot så kommer man ha svårt att välja för här finns, sååå mycket gott på sajten.

Föregående
Nästa

Välj passande tårtfyllning

När man beställer tårta så har du fem olika fyllningar att välja mellan. Det är svårt att välja fyllning då alla är väldigt läckra och bra kombinerade. Men vårt tips är att tårtans utsida kanske ska spegla tårtans insida. Exempelvis skulle vi varmt rekommendera en stilfull enkel bröllopstårta att förgylla dess inre med vaniljbotten med citronecreme, mums. Barntårtor fungerar ju alltid med Chokladbottnar med chokladcreme, safe!

Leverans

Och så äntligen knackar det på dörren och där möts du av dina tårtor, fint förpackade i lådor redo att öppnas och dukas fram.

Tårtorna

Tårtorna är stabilt och snyggt förpackade. Det är enkelt att ta fram dem ur förpackningen och montera upp dem.

Vi valde att prova tårtfyllningen, chokladbottnar med chokladcreme. Wow. Bottnarna är saftiga och chokladkrämen var verkligen inbjudande och bjöd på hög smak av just choklad. Denna fyllning är verkligen en fullträff och tårtbotten som kommer gå hem på varje barnkalas. Det kan vi nästa lova. Riktigt gott……

Vi valde på den andra tårtan chokladbottnar med körsbärsfyllning. Denna fyllning är väldigt fräsch och syrlig. Riktigt god fyllning som smakar mycket körsbär och passar utmärkt till chokladbottnarna. Även denna tårta blir ett säkert kort på kalaset. Vi tror att denna smak passar både små som stora. Fyllningen är krämig och har en rund frisk smak som vi gillar.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.