Annons
Annons

Två sensuella dofter från Ariana Grande

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Vi vill tipsa om två doft som kommer vara så omtyckt oavsett ålder och oavsett om du är kvinna eller man. 

Här är  dofterna Thank u Next och Cloud  från Ariana Grande som verkligen gör att folk kommer vända sig om efter att du gått förbi och ställa sig frågan. Vilken parfym använder hon. Dessa är förföriskt goda.

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om thank U next

Här är en doft som har ett magnifikt djup och karaktär. Doften tycker vi passar perfekt i vintermörkret då doften är mycket mystiskt och sensuell. Det första som slår oss när vi doftar på parfymen är dess bladning av vanilj och varm kokos, som är en otroligt trevlig blandning som doftar mycket inbjudande.. Doften klingar snyggt ut i tankar på hallon. Vi upplever doften som väldigt varm i sin framtoning. Och vi kan se framför oss hur man kan bära doften både framför brasan med en stor varm kopp choklad i en stickad tröja, liksom på den stora festen där du  kommer vara mittpunkten.

 Det finns ingen stickighet eller starkt genomträngande doft i parfymen som berör oss. Parfymen är enkel och elegant. 

Vi tror att man kan bära denna doft oavsett om du är ung eller äldre.Vi vill lägga ett stort plus på att man lyckas fånga doften snyggt och en mycket läcker design på flaskan. Detta är ingen tveka, ALLA vill ha denna doft i sitt paket i jul, det är vad vi tror.

Av 10X tilldelas doften av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

Cloud dricka den

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om Cloud

En doft som är så fräsch och tydlig av vaniljtoner att man nästa vill dricka parfymen. Den har en genomgående ton av lavendel som vi tycker man lyckas bra att ha så där lagom mycket så doften nästan blir lite mystisk. Vi tycker också om att man fått med en otroligt fin frisk doft av päron som framför allt känns när man applicerar parfymen. När doften får klinga av så kommer du känna framför allt tonen av lavendel och klara tydliga doften av bergamott. Denna doft är perfekt för dig som är ute efter en doft som sprider lugn och fyller dina sinnen med ro. Vi i gruppen som älskar yoga tror att parfymen harmonierar med samma lugn som yoga ger oss. Flaskans design förtydligade känslan av upplevelsen.

Av 10X tilldelas doften av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

Scandinavian Cosmetics  är ett av de ledande företagen inom försäljning, marknadsföring och distribution av välkända varumärken inom den svenska skönhetsindustrin.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.