Annons
Annons

Merry Fudgemas

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lagom till att årets julstämning börjar infinna sig lanserar Barebells en Limited Xmas Edition till sin familj av populära proteinbars. En tidig julklapp till alla julälskare – straight from Santa’s workshop. Barebells Xmas Fudge Protein Bar är helt utan tillsatt socker, berikad med 20 gram protein och har en oemotståndlig kärna av krämig fudge, täckt i len mjölkchoklad. En riktig smaksensation som garanterat ger dig extra inspiration och energi i julstöket – Santa’s helpers approved!

Vår Limited Xmas Edition är en hyllning till julen och våra trogna konsumenter som förtjänar att avsluta året med något alldeles extra. Inspirationen till smakkombinationen av Xmas Fudge kommer ända från Nordpolen och jultomtens verkstad där det sjuder av aktivitet, värme och lekfullhet. En riktig barndomsdröm coming true, klädd i klassiskt tomterött fodral, säger Karin Karlsson, Marketing Manager, Barebells Sverige.

Den limiterade julutgåvan Barebells Xmas Fudge gör ett gästspel i Barebells ordinarie proteinbarsortiment som består av totalt tio olika smaker; Cookies & Cream, Caramel & Cashew, Coconut-Choko, Salty Peanut, White Chocolate Almond, Hazelnut & Nougat, Mint Dark Chocolate, Limited Edition Strawberry White Chocolate, Limited Edition Lemon Curd White Chocolate och senaste tillskottet Blueberry Cake. Precis som Barebells övriga proteinbars innehåller Xmas Fudge 20 gram protein och är utan tillsatt socker.

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om bar

Här kommer en riktigt god bar. Vi upplever baren som krämig, seg och god. Den smakar verkligen juligt, Vi upplever smaken av kanel ganska framträdande i baren. Eftersom den är berikat med protein så gör detta att man kan unna sig både före och efter träningen. Eller som ett snabbt mellanmål mellan mötena. Riktigt god produkt som piffar upp i juletid med sin smak och utseende. VI vill verkligen plussa produkten för dessa fina söta vita prickar på utsidan som livar upp baren och gör den så där extra julig och fin att se på!

Av 10x tilldelar Xperhotelsandtables testgrupp produkten 10X

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.