Annons
Annons

NOCCO återlanserar tre vinterfavoriter

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Efter en höst med succélanseringen av NOCCO ICE SODA och ett stort fokus på ishockey har det blivit hög tid att hälsa vintern – och inom kort även julen – välkommen. NOCCO gör detta genom att återlansera inte mindre än tre konsumentfavoriter; Skum Tomte, Rudolfs Juläpple och Winter Edition Blueberry – som tillsammans skapar en vinnande vintertrio.

2016 lanserades den första och limiterade julsmaken Skum Tomte som snabbt gjorde succé bland NOCCO-fantaster. Året därpå bjöds tomtens följeslagare in till NOCCOs värld med smaken Rudolfs Juläpple. Lagom till alpina VM i Åre i fjol lanserades ytterligare en vintersmak, Winter Edition Blueberry, som fick ett mycket bra välkomnande. I år får julstugorna ute i landet ett kärt återseende av NOCCOs populära vintersmaker, med en limiterad återlansering av succétrion: Skum Tomte, Rudolfs Juläpple och Winter Edition Blueberry.

– Julen är här snabbare än man hinner blinka och precis som vår tradition lyder har det för fjärde året i rad nu blivit dags att välkomna årets NOCCO-jul. Våra konsumenter har fått ge sina önskemål om vad de helst vill se i butikshyllorna i jul och efter att ha lyssnat på dem återlanserar vi nu en vinnande vintertrio; Skum Tomte, Rudolfs Juläpple och Winter Edition Blueberry. Nu blir julstämningen garanterat på topp, säger Camilla Herlin, Marketing Manager för NOCCO.

Skum Tomte, Rudolfs Juläpple och Winter Edition Blueberry innehåller alla BCAA (3000mg), koffein, grönt te-extrakt och sex olika vitaminer. Dryckerna är kolsyrade och helt utan socker. Skum Tomte, Rudolfs Juläpple och Winter Edition Blueberry kommer att finnas till försäljning i detaljhandeln, servicehandeln och utvalda gym från och med vecka 43.

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Det är underbart att denna tomte är tillbaka. Den smakar verkligen som godiset skumtomte, och är söt och god. Detta är verkligen juligt och vi älskar drycken, just för den smakar som vårt juliga favoritgodis.

 

Av 10X tilldelas denna produkt av Xperhotelandtales testgrupp 10X

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Denna är verkligen toppen god. Om vi skulle beskriva smaken på drycken så vill vi beskriva den så här. En dryck med höga smaker av julkryddor. Vi tycker den smakar lite som glögg, kall god frisk glögg. Mums denna måste ni prova

Av 10X tilldelas denna produkt av Xperhotelandtales testgrupp 10X

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om drycken

Mycket fräsch och god dryck som är tydlig och äkta i smaken av blåbär. Vi gillar drycken. Den är läskande god och den känns verkligen, “vinter” Vi provar drycken efter ett träningspass, samt efter en långpromenad och den är verkligen en boost! Vi ger ett extra plus för den genuina smaken av blåbär som genomsyrar upplevelsen när man dricker.

Av 10X tilldelas denna produkt av Xperhotelandtales testgrupp 10X

NOCCO är en välsmakande funktionsdryck framtagen av det svenska hälso- och träningsinriktade företaget No Carbs Company. No Carbs Company lanserade sin första produkt i december 2014 och finns idag på cirka 35 marknader.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.