Linschips BBQ till midsommar!

Mer sommarsnacks! Estrellas andra sommarnyhet börjar äntligen dyka upp i butik. Vi välkomnar krispiga, veganska Linschips BBQ! Det är Estrellas första limited edition inom Linschips, en smak som kommer tillföra något helt nytt inom segmentet och spås bli något av en sommarfavorit.

Redan den 11 maj lanserades Estrellas tillfälliga sommarchips Creamy Onion och nu kommer ytterligare en krispig sommarnyhet: Linschips BBQ! Nyheten lanseras brett den 22 juni men har redan nu börjat dyka upp på vissa håll. En krispig sommarhälsning till alla linschipsälskare!

Linschips BBQ har den somriga smaken av lätt rökig grillad paprika, lök och tomat. En mustig och mumsig smaksättning som de flesta associerar med soliga dagar och varma kvällar.Barbecue har varit en mycket populär tillfällig smak på chips från Estrella som funnits hela 8 gånger genom åren och nu är det hög tid att den älskade smaken gör sin debut på Linschips. Det är en klassisk och ofta saknad chipssmak nu på ett av Sveriges mest populära snacks – så Linschips BBQ förväntas bli en riktig sommarhit.

Precis som Estrellas ordinarie Linschips är dessa snacks veganska, innehåller 40% mindre fett än vanliga chips, samt innehåller hela 13% protein.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord: 

Väldigt goda linschips som är perfekt knapriga. Smaken är verkligen BBQ. Tydlig smak av grillad paprika och härligt “tryck” från löksmaken gör snackset helt komplett! Detta är ett toppen snacks till midsommar och som fint drinktilltugg.

Vi gillar att man har valt en snygg design på snackset. Härligt inbjudande vågformade chips! Det enda som vi önskar är att påsen vore större, fast man kan ju alltid köpa två påsar 🙂

Denna påse får du inte missa!!!!

Xperhotelsandtable tilldelar produkten 10X av 10X

Estrella AB tillverkar och marknadsför salta snacks i Sverige. Estrella har funnits på den svenska marknaden sedan 1950-talet och är ett av de största varumärkena inom snacks. Kontor och fabrik ligger i Angered utanför Göteborg. Estrella omsätter ca 870 Mkr och är 168 anställda. Estrella ägs av Intersnack Group, som är ett familjeägt snacksföretag med huvudkontor i Düsseldorf. Koncernen har 8000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro.

 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.