Lindor salted Caramel!

Smaken alla har väntat på är äntligen här! Upplev den oemståndliga kombinationen av finaste mjölkchoklad med havssaltkristaller (fleur de sel) som innesluter en len och krämig karamellfyllning.

Lindor chokladpralin är en perfekt rund chokladkula med ett delikat skal gjord av den finaste mjölkchoklad från Lindt som innesluter en oemotståndligt krämig fyllning.Inspirerad av ett hemligt recept har Lindts chokladmästare skapat ett mästerverk i choklad – Lindor.

Nu utökar vi Lindor-sortimentet med en härlig smakkombination av sött och salt. Lindor Salted Caramel kommer i 137g påse, fyllda med ljuvliga Lindorpraliner.

Äntligen kan vi avslöja nästa stora nyhet från Lindor. Salted Caramel är en riktigt populär smak i Sverige och det är väldigt kul att även kunna erbjuda Lindorälskaren denna ljuvliga och balanserade kombination., säger Emma Engqvist, Nordic Brand Manager för Lindor.

Lindor Salted Caramel finns till försäljning i dagligvaruhandeln runt om i hela landet och i Lindts egna butiker från vecka 20.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord: 

Wow, återigen en fullträff från Lindts. Dessa små härliga chokladkulor har allt. Perfekt sötma, underbar mjölkchoklad och sen den där härliga sältan som träder fram i kombinationen med den mjuka krämiga chokladen. 

– Detta är perfektion när den är som bäst!

Detta är en choklad som passar perfekt i sommar. Den är verkligen somrig och vi tror att du kommer älska chokladen precis lika mycket som vi gör. Och du, choklad med ett stänk av salt, de är inte dumt vi lovar!

Tips, prova chokladen till en Kaffe-expresso, så gott!

Xperhotelsandtable tilldelar produkten 10X av 10X

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.