Annons
Annons

Katy Perry´s parfym som berör och ger intryck

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Tips på en parfym som absolut kommer ge intryck och beröra sinnen. En doft som är spännande och verkligen lämnar ditt avtryck i rummet långt efter att du lämnat det. Vi har provat Katy Perry Indi. Ett tips på en julklapp som vi tror verkligen kommer uppskattas av dig eller till någon annan.

Så här tycker Xperhotelsandtables testgruppen om doften

Här är en doft som verkligen ger ett avtryck. Det är en doft som är mycket bestämt och doftar mycket. Här tycker vi att doften domineras av liljekonvalj och cederträdets friska doft. Du kommer hela tiden i bakgrunden känna en tydlig doft av bergamott, vilket också ger ett bra understöd i doften och hjälper de andra dofterna av få blomma ut. 

Det ligger en bra sötma över hela intrycket på denna parfym som vi tycker mycket om. 

Vi notera även att doften bör bäras ett tag innan den verkligen kommer till sin rätt. Vi tycker att doften karaktäriseras av liljekonvalj och vanilj med bergamott som understöd. Doften tror vi passar den mogna medvetna kvinna.

Av10X tilldelas doften av Xperhotelsandtables testgrupp 9X

Om företaget

Scandinavian Cosmetics  är ett av de ledande företagen inom försäljning, marknadsföring och distribution av välkända varumärken inom den svenska skönhetsindustrin.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.