Annons
Annons

Julostchips gör comeback – nu med nyheten Julgranar!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Nu är det jul igen! För femte året i rad är Julostchipsen tillbaka, denna gång tillsammans med en nykomling – Julgranar med smak av gräddfil, vitlök och mild jalapeño. Finns det något godare?

Snart pryder de traditionella Julostchipsen snackshyllorna igen, detta år tillsammans med en kompanjon. I år gästspelar för första gången Julgranar med smak av gräddfil, vitlök och mild jalapeño – på samma bas som Estrellas klassiska Sombreros.

– Våra Julgranssombreros skapar lite variation men det var en självklarhet att behålla de traditionella Julostchipsen som firar 5 år, kommenterar Claudia Karlsson Siwicki, Brand Manager på Estrella.

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om julgranar

Alltså dessa är så goda att du kan inte sluta äta dem. Vi upplever granarna som mycket krispiga och krämiga. Smaken är hög av vitlök och har en perfekt touch av jalapeno…mummmmms så goda så dessa bör finnas med på alla adventsmingel i år. Ett tips är att doppa gärna granarna i choklad, ställ i kylskåpet 30 minuter och servera iskalla, bara sååå gott, prova!

Av 10X tilldelas julgranarna av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

Så här tycker Xperhotelsandtables testgrupp om Julostchipset

Varje år provar vi med glädje dessa chips och varje år står både smaken och kvalitet på chipsen lika stadigt. Dessa är verkligen så goda, fylld av härlig julostsmak. Det finns inget att tveka om, dessa ska finnas med vid alla juliga stunder i jul.

 

Av 10X tilldelas julostchipsest av Xperhotelsandtables testgrupp 10X

Estrella AB tillverkar och marknadsför salta snacks i Sverige. Estrella har funnits på den svenska marknaden sedan 1950-talet och är ett av de största varumärkena inom snacks. Kontor och fabrik ligger i Angered utanför Göteborg. Estrella omsätter ca 870 Mkr och är 168 anställda. Estrella ägs av Intersnack Group, som är ett familjeägt snacksföretag med huvudkontor i Düsseldorf. Koncernen har 8000 anställda och en omsättning på 2 miljarder euro.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.