Hemmaspa!

Det är alltid skönt att ta hand om sig. Vem vill inte känna sig fräsch, pigg och utvilad. Vi har ett tips på ett billigt och enkelt och lyxigt” hemmaspa” som bara tar 15 minuter av din tid, och ger dig egentid i badrummet!

Vi vill gärna tipsa om Rosenseriens nya ansiktsmask samt deras doftljus. Dessa två i lugnet i ensamhet gör underverk med din mentala hälsa och din hy och sinne, Det kan vi lova. Läs gärna vårt test på produkterna 

100 % naturlig serummask av ekologisk bomull som ger en intensiv återfuktning, mjukgör, reducerar fina linjer och ger huden lyster.
Med koncentrerad hyaluronsyra för optimal återfuktning och fikonkaktus som förbättrar hudens fasthet, elasticitet samt skyddar mot DNA-skador.
Innehåller prebiotika som hjälper huden att återställa den mikrobiologiska balansen vilket ökar hudens fasthet och motståndskraft, ökar cellförnyelse samt bygger upp hudens kondition och immunförsvar.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord: 

Alltså hallå! Utan överdrift och utan att lägga ett finger i mellan så säger vi: Detta är den bästa ansiktsmask vi provat, over all!

En helt otroligt mask. För det första är den enkelt att applicera eftersom det just är en mask som du placerar över ditt ansikte. Det är hål för öga näsa och mun. Masken är “blöt” av serumet och fäster perfekt på huden. Du kan ligga i badkaret och njuta 15 minuter och bara slappna av. Det fungera även att placera masken på ansiktet och fortsätta med dina sysslor. Det som förvånar oss är att masken när du efter 16 minuter tar bort lämnar hyn extremt slät och återfuktad. Känslan stannar också flera dagar. Masken innehåller ett serum därför när du plockar av makten masserar du in de sista av serumet som ligger kvar på huden i ansiktet och hals. Väldigt skön känsla ger masken hyn, En lätt kylande effekt och extremt frisk i sitt uttryck!

Vi vill även påpeka att masken är stark beroende framkallande 🙂 köpt därför några stycken när du inhandlar dem.

Xperhotelsandtable tilldelar ansiktsmasken 10X av 10X

Observera att detta ljus helt och hållet är tillverkat av förnyelsebara råvaror och innehåller vare sig paraffin, stearin, palmolja eller sojaolja. Det ger en ren förbränning och ett minimalt koldioxidutsläpp.
Exklusivt doftljus med ett vax baserat på ekologisk svensk rapsolja. Ljuset är ett svenskt hantverk och innehåller naturliga doftoljor från neroli (apelsinblom), ros, bergamott, kryddnejlika och sandelträ. Veken är tillverkad av ekologisk bomull. Tillverkat enbart av förnyelsebara råvaror och har 100 % ekologiskt och vegancertifierat innehåll.

Xperhotelsandtable rekommenderar doftljuset med följande ord: 

Här är ett doftljus som sänker lugn med sin doft. Doften har en frisk och nyanserad doft. Här tycker vi att doften av apelsinblomma doftar tydligt. Vi älskar att man känner friskheten från Bergamott efter en stund då ljuset varit tänt. När ljuset brunnit cirka 20 minuter framträder en härlig doft av sandelträ. Wow vilken doft. Ljuset anser vi är rogivande, fungerar som antistress på sinnet och är perfekt för badrummet, vardagsrummet och underbart att tända när man yogar hemma!

Xperhotelsandtable tilldelar doftljuset 10X av 10X

OM ROSENSERIEN

Idag efterfrågas naturlig och ekologisk hudvård glädjande nog av allt fler. För Rosenserien är detta inget nytt. Redan på åttiotalet skapade våra grundare Laine Nilsson och Agneta Törnqvist Rosenserien, som ett naturligt alternativ för hållbar hudvård och skönhet. Då som nu utvecklar och tillverkar vi våra produkter enligt samma filosofi.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.