Governo ”La Bestia” Magnum

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I Toscana har vinodlingen tusenåriga traditioner, och Chianti har blivit Italiens mest kända vindistrikt. Själva kärnan i området, tillika den plats där vinodlingen tog sin början, benämns Chianti Classico och ligger mitt emellan Florens och Siena. Vinerna härifrån är i allmänhet av högre kvalitet och mer koncentrerade än de som enbart betecknas Chianti.

Vinet görs i ett samarbete mellan Domaine Wines och flera kontrakterade vingårdar i Toscana.

Xperhotelsandtable rekommenderar vinet med följande ord: 

Utsökt vin som känns lyxigt och är extremt välbalanserat. Vi upplever vinet som fruktigt och med tydliga inslag av körsbär och russin. Vinet har en härlig och len ton av choklad som skänker en fin sötma till upplevelsen av vinet. Avslutet och dess toner är tydliga av vaniljkaraktär.

Vi väljer att temperera vinet till 18 grader. Ett gradantal vi anser vinet kommer helt till sin rätt. 

Vinet fungerar till flera olika rätter, Vi väljer att avsmaka vinet till olika mellanlagrade ostar. En utsökt kombination att njuta i sommarnatten med trevligt sällskap

Xperhotelsandtable tilldelar vinet 10X av 10X LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.