Annons
Annons

Frisk och syrlig – Coca-Cola Zero Sugar med hallonsmak

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I mitten av december kommer Coca-Cola Zero Sugar Raspberry till Sverige. Det är en välbalanserad dryck av den omtyckta och unika smaken av Coca-Cola i kombination med en sötsyrlig smak av hallon. Coca-Cola Zero Sugar Raspberry lanseras fullt ut i januari 2020, men kommer att finnas tillgänglig hos utvalda återförsäljare redan före jul.

Under året har Coca-Cola i Sverige släppt flera smakvarianter och nu kommer Coca-Cola Zero Sugar Raspberry med en uppfriskande smak av hallon. Det är första gången som en Coca-Coladryck med smak från ett skogsbär lanseras i Sverige.

– Vi vet att det finns en efterfrågan på att testa nya smaker och vi är jätteglada att kunna erbjuda Coca-Cola Zero Sugar Raspberry. Coca-Cola är en av världens mest omtyckta drycker och den här nyheten med smak av ett av svenskarnas favoritbär tror vi kommer bli väldigt uppskattad, säger Cecilia Lindau, Senior Brand Manager på Coca-Cola AB.

Tidigare i år har Coca-Cola lanserat flera nya smaker på den svenska marknaden; Coca-Cola Zero Sugar Peach, den friska smaken Coca-Cola Lemon och nu senast Coca-Cola Zero Sugar Cinnamon i begränsad upplaga.

Xperhotelsandtable rekommenderar drycken med dessa ord:

Drycken har sin grundton i smaken av den klassiska Coca-Colan. Vi gillar att man adderat smaken av friska hallon i Coca-Colan vilket ger en frisk och syrlig känsla på drycken. Du kommer absolut, om du är en fantast av drycken intressera dig för denna kombination och vi tror du kommer sätta ”tummen upp” för smakupplevelsen. 

Vi tycker det är extra kul att smaken finns i Zero Suger och tror att detta är en dryck som kommer få bra genomslagskraft i butiker.  

Så det du kan förvänta dig av denna produkt är helt enkelt en klassisk Coca-Cola med touchen av friska och syrliga hallon, svårare än så är det inte……. 

Vi serverade Colan i ett glas med mycket is, det vill vi verkligen rekommendera dig att göra….ååååh bara så gott!

 

Xperhotelsandtable tilldelar drycken 9X av 10X

* Vid detta test deltog inga barn. Alla deltagare var över 25 år.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.