Annons
Annons

För honom och henne på Alla Hjärtans dag

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Rosenserien är en serie av kvalitativa och träffsäkra produkter. Därför känns det extra kul att kunna få prova och rekommendera något som vi tror du som uppskattar produkter som vårdar din hud kommer få mycket nöje av. Denna gång går våra tankar i kärlekens underbara tecken. Vi har hittat en produkt som Rosenserien har som ger den där extra lyxen som passar vardagen som fest och en produkt som fungerar på flera hudområden, här sätter bara fantasin stop.

Xperhotelsandtable rekommenderar produkten med följande ord

Hoppsan! Här stannar man till lite extra och fascineras av en riktigt trevlig produkt. Vi har provat produkten i 1 veckan, både kvinna och man i vår testgrupp.  Med denna anledningen kommer här två omdömen , en från kvinnorna i gruppen och en från männen.


Kvinnornas omdöme: 

Vi anser att denna produkt bör ta plats i varje badrumsskåp och ingå i den dagliga hudvårdsrutinen. Denna olja har en mycket frisk och trevlig doft som känns ”spa-ig” om vi får använda ett sådant uttryck. Du behöver inte många droppar vid appliceringen för att kunna arbeta över en större yta på din din kropp. Huden får en fin och naturlig lyster. Vi upplever inte att oljan sätter sig som ett lock på huden , utan arbetar sig naturligt ner i huden och mjukgör. Vi uppskattar att olja har en mycket trevlig och följsam doft som inte sticker ut åt något håll. 

Männens omdöme: 

Vi anser att denna olja fungerar precis lika bra för oss män. Den mjukgör och ger fin lyster till hyn. Några av oss har tatueringar. Vi provar att smörja över tatueringarna och tycker att olja mjukar upp och gör att tatueringarna tonar fram bättre, fram för allt i de tatueringar som har färger i sig. Vi tycker även att olja fungerar mycket mjukgörande mot skäggbotten. En olja som inte bara fungerar för kvinnor. Denna produkt tycker vi att man delar på i familjen. Olja fungera som sagt mjukgörande och man väljer själv vilket område på kroppen man vill arbeta med olja. Detta är en perfekt Alla hjärtans dagspresent till frun, flickvännen, pojkvännen etc och det bästa är att du kanske kan få ta del av den själv.

Xperhotelsandtable tilldelar produkten 10X av 10X

BODY OIL WITH SEA BUCKTHORN

En mycket lyxig ansikts- och kroppsolja med havtorn. Rik på naturliga vitaminer och omättade fettsyror. Havtorn innehåller både omega 3, 6, 7 och 9. Oljan absorberas lätt och lämnar huden sammetslen och väldoftande. Hjälper huden att bygga upp ett naturligt skydd.

Användning

Passar alla hudtyper, speciellt den torra huden.

  • Appliceras med fördel på något fuktad hud.
  • Skön att massera med.
  • Kan användas som intimolja.
  • Lyfter fram solbrännan.
  • Prova gärna på celluliter.

ROSENSERIENS HISTORIK

Rosenserien har tillverkat naturlig hudvård i över 35 år. Idag finns en medvetenhet om att det vi använder på huden påverkar vår hälsa och miljö. När vi startade fanns inte mycket kunskap, vare sig bland kunder eller producenter. Det känns bra att det går åt det hållet, för användning av hudvård ökar och då blir det allt viktigare att den är ren!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.