Annons
Annons

En utsökt och supergod Milkshake och en bar full av chokladsmak och protein

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Banan och choklad är två klassiska smaker, som inte bara är en favoritkombo bland många, utan även en efterrättsklassiker. Nu möts de två smakerna även i en proteinberikad milkshake från Barebells. Säg hej till Banana Split Milkshake – a true classic!

Under 2019 blev Barebells marknadsledande inom recovery-dryck i dagligvaruhandeln och servicehandeln*. Barebells fortsätter nu succén med att lansera ytterligare en milkshake, den nionde i skaran. I en 330 ml flaska möter banan choklad i en krämig milkshake berikad med 24 g protein per flaska. Dessutom är den laktosfri och helt utan tillsatt socker. Det perfekta mellanmålet, som återhämtning efter ett träningspass eller bara som den är!

Xperhotelsandtables rekommenderar produkten med följande ord:

Här är en shake som är genuin äkta i smaken av den klassiska smaken av Banan split. Shake har en trevlig doft som för tankarna till  den mycket omtycka glassen Banana Split. Vi upplever drycken som sammetslen och smakrik. Chokladsmaken är fyllig och tonen av banan ligger som ett gott täcke genomgående i drycken. Vi tycker man lyckats otroligt bra med att få drycken fräsch och med en konsistens som är len och inte så tjock i sin upplevelse.  Vi ger drycken ett extra plus för dess fräscha framtoning trots att chokladshakes kan upplevas som tung ibland, men inte denna! Vi ser denna dryck som ett självklart lyxigt val förre och efter träningen eller som ett gott mellanmål. Vi tror även att man unnar sig denna som en kick innan måndagsmötet på jobbet, eller efter lunchen. ELLER bara för den är så god att njuta i vardagen…Och designen tycker vi är urläcker!

Xperhotelsandtable tilldelar drycken 10X av 10X

Barebells, Sveriges mest sålda proteinbar, välkomnar det nya året med en ny chokladdröm till skaran av proteinbars; Chocolate Dough, med smak av klassiska chokladbollar – a real tribute to chocolate lovers!

Sedan starten 2016 har Barebells blivit mycket populärt bland konsumenter som önskar proteinrika alternativ till mellanmål, efterrätter eller när smaklökarna helt enkelt vill ha något gott. Nu inleder Barebells det nya året med att lansera en smaksensation för alla chokladälskare – Barebells Chocolate Dough Protein Bar. Precis som Barebells övriga sortiment är den berikad med 20 gram protein och utan tillsatt socker.

– Nytt år och en ny proteinbar från Barebells. Vi vet att choklad får många smaklökar att jubla, därför är vi glada över att presentera en sann chokladdröm i Chocolate Dough Protein Bar. Ett perfekt och proteinberikat mellanmål som inte kompromissar med smaken. En självklar proteinbar för dig som tränar, eller bara har cravings efter choklad. Life is better with chocolate, säger Hanna Claesson, Country Marketing Manager på Barebells.

Xperhotelsandtables rekommenderar produkten med följande ord:

Detta är verkligen en sann chokladdröm. Vi älskar denna chokladbar som har extremt högton av choklad och som är genomgående fin i både konsistensen och i smak. Vi gillar att den har det där sega och mjuka när man äter den  och ett lätt crunsh. Baren blir intressant och vi förstår mycket väl att man gärna tar denna som mellanmål eller som en boost efter träningen påväg hem från gymmet. Vi rekommenderar verkligen dig som älskar choklad att prova denna. Choklad, det är något som denna bar inte håller igen med!

Xperhotelsandtable tilldelar baren 9X av 10X

Barebells proteinberikade mellanmål passar alla som vill ge sina smaklökar en riktig belöning – utan dåligt samvete. Varumärket lanserades på marknaden 2016 och erbjuder idag ett brett sortiment av proteinberikade alternativ till mellanmål, frukost och efterrätter – som aldrig kompromissar med smaken. Läs mer på www.barebells.se

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.