Paris och London är inspirationen när Grand lanserar ny bistromeny

Grand Hotels nya bistromeny för tankarna till ikoniska hotell och restauranger med hög puls i städer som Paris och London. Det breda utbudet av rätter blandar klassiska bistrorätter med svenska favoriter. Nu kan gästerna dessutom njuta av samma fantastiska meny både till lunch och kväll. 
 
– Bredare utbud av rätter 
– Samma menyutbud både till lunch- och middag
– Klassiska bistrorätter i kombination med svenska favoriter 
– Fokus på tilltugg och snacks 
 
Vi är glada över att äntligen kunna lansera vår nya bistromeny, vilken för tankarna till pulserande bistros i Europas mest lysande matstäder, säger kökschef Mikael Börjesson. I Sverige jobbar restauranger traditionellt med en mer begränsad lunchmeny än på kvällen och håller ofta stängt några timmar på eftermiddagen. På Grand välkomnar vi nu mat- och dryckesgäster med samma breda meny hela dagen, från kl 11.30 till sent på kvällen. Målet är att erbjuda en mer varierad meny än tidigare, dels för att attrahera en bredare målgrupp och dels så att återkommande gäster ska vilja komma tillbaka ännu oftare. Dessutom har vi tydligare valt att fokusera på för- och huvudrätter istället för mellanrätter eller rätter som man beställer för att dela på, fortsätter Mikael. Exempel på rätter som just nu återfinns i Gambrinus nya meny är råbiff, ankrillete, skaldjursbisque och Wienerschnitzel. Utbudet av snacks och tilltugg har utökats och inkluderar just nu favoriter som potatiskrokett med kryddmajonäs och blåmusslor med bröd. Menyn kommer att fortsätta att följa säsong och naturligtvis finns signaturrätterna Sten Bromans whiskyköttbullar och den grandiosa räksmörgåsen kvar. Precis som alltid är hotellets dryckesutbud brett och inkluderar allt från franska premier cru viner till lokala hantverksöl. 
 
Grand Hotels Bistro Gambrinus har alltid strävat efter att erbjuda sina gäster enastående och minnesvärda stunder i en unik miljö. Den nya bistromenyn stärker företagets strategi att positionera hotellet som en gastronomisk knutpunkt som är lika viktig för lokala lundabor som tillresande gäster från världens alla hörn. 
För mer information och bordsbokning, vänligen kontakta vårt bokningsteam. Vi ser fram emot att välkomna dig till Grand Hotel och Bistro Gambrinus.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.