Castelmare Prosecco + Varm camembert med honung & rosmarin

 

Castelmare Prosecco är en fräsch och uppfriskande Prosecco med härliga inslag av päron, gröna äpplen och citrus. Castelmare är det utmärkta valet som en aperitif och i kombination med rätter av fisk, skaldjur, fräscha sallader och asiatiskt! Castelmare Prosecco är inte bara ekologisk utan också vegan-vänlig!

Glera-druvan är synonymt med norra Italiens Prosecco-druva. Denna gröna skönhet har odlats i hundratals år i regionerna Veneto och Friuli, mest känt för att producera mousserande Prosecco-viner

Castelmare Prosecco Organic Extra Dry, 2021

Nr: 79780 | Pris: 97 kr | Volym: 750 ml | Land: Italien | Ekologisk!

Varm camembert med honung & rosmarin

Ugnsbakad ost är fantastiskt gott och enkelt att göra. Servera som förrätt eller efter maten till ett glas bubbel.

Du behöver:
1 Camembert eller brie
3 msk flytande honung
1/2 dl valnötter
Några kvistar rosmarin
Salt
Servera med:
Färska fikon och/eller marmelad
Färskt bröd eller kex

 

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Lägg osten i en ugnssäker form med smörpapper i botten. Skär snitt i osten och ringla över honung och lägg rosmarin i snitten. Toppa med valnötter och lite salt.
3. Grädda i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter.
4. Servera med önskade tillbehör!

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.