Nu öppnar The Spice Bar på Gröna Lund – sommarens bästa AW-bar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

I hjärtat av Gröna Lund slår dörrarna upp till en ny kryddstark bar signerad Tullamore D.E.W. Med sin kryddiga prägel erbjuder The Spice Bar drinkar och mat i världsklass, tillsammans med det perfekta AW-upplägget.

Den efterlängtade öppningen av Gröna Lund lämnade ingen besviken med sina många nyheter för året. Det senaste tillskottet till den samlingen är den nya baren The Spice Bar.

Baren, som är ett samarbete mellan Tullamore D.E.W. och Gröna Lund, ligger placerad på Kryddhyllan och öppnar fredag den 18 juni. Med avstamp i sitt namn går den röda tråden genom kryddor, örter och stora smaker i såväl barens mat som i drinkmenyn. Här erbjuds en stor variation av mat och tilltugg med inspiration från hela världen, i samspel med whiskeydrinkar för alla smaker. Även öl, vin, champagne samt alkoholfria alternativ erbjuds och det kommer att finnas möjlighet att boka baren för privata tillställningar.

– The Spice Bar är vår mest mångsidiga bar. Den har en unik placering i tivolits center, mitt bland attraktioner och folkliv. Baren kommer kunna växla mellan olika skepnader och situationer, vare sig om du är ute efter loungehäng en ljum sommarkväll eller uppvärmning inför en efterlängtad konsert på Stora Scen, säger Fredrik Fjällström, Food & Beverage Manager på Gröna Lund. 

Utöver barens gedigna drinkmeny och flexibilitet bjuds det på en helt unik utsikt. Inte nog med full överblick över nöjesparken, du sitter också på första parkett för att stirra Monster i vitögat. Gröna Lunds nya berg- och dalbana Monster tar sina besökare 34 meter upp i luften för att färdas upp och ner vid fyra tillfällen.

Var: The Spice Bar, på Kryddhyllan, Gröna Lund.
Barens öppettider: Måndag – söndag 11:00– 22:00.
Mat & dryck: Kryddor, örter och stora smaker från alla världens hörn.
Kapacitet: Baren rymmer 90 sittande gäster och 250 stående. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.