Premiär för Branäs nya sommarsatsning.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Torsdagen den 1 juli, klockan 10.00, är det dags för premiär för Branäs nya sommarsatsning. För att fira att premiären är här går expressliften Sjöexpressen helt gratis mellan 10.00–16.00 under premiärdagen.

Skidanläggningen som i fjol intog positionen som Sveriges fjärde största skidanläggning sett till skidåkare och som för några veckor sedan prisades som Årets skidanläggning av branschorganisationen SLAO, växlar nu om till sommarverksamhet och slår torsdagen den 1 juli upp portarna för sommar 2021. 
 
Premiärdagen 1 juli klockan 10.00–16.00 kommer expressliften Sjöexpressen att rulla helt gratis för alla som vill testa liftburen cykling elller som bara vill testa en annorlunda transportväg upp till Toppstugan som under sommaren omvandlas till ett glasscafé. 
 
Mellan cykelturerna frestar en padelbana, vandringsleder, discgolf och motionsspår. I närområdet finns friluftsaktviteter som hundspann, SUP-uthyrning och Bäversafari. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.