Gör resan roligare och tryggare med en elektronisk reskamrat i fickan

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Revolutionär, unik, modern. Vasco Electronics presenterar sin senaste röstöversättare – Vasco Translator M3. Ett perfekt hjälpmedel för en roligare och tryggare resa.

Efter en lång tids väntan kan vi äntligen ge oss ut och resa igen. Att ha en elektronisk översättare med sig gör resan både enklare och roligare, och kan också vara en trygghet. Den smarta översättaren innehåller en rad funktioner som både underlättar när man reser och som gör det möjligt att få ut det mesta under sitt resande.

Att kunna kommunicera med lokalbefolkningen utanför turistområden där språket ibland kan vara ett hinder, eller att fota av en text för direkt översättning är bara ett par exempel. Om olyckan skulle vara framme och man behöver uppsöka till exempel sjukhus, kan översättaren vara ett tryggt hjälpmedel.

Hos Vasco Electronics står kommunikation i centrum och erbjuder översättningar på över 70 språk i nästan 200 länder. Deras specialistteam har utvecklat moderna, användarvänliga och multifunktionella enheter som passar perfekt både som enkla kommunikatorer och som omfattande mobila enheter för resenärer.

Vasco Translator M3, är en idealisk lösning oavsett om man driver en internationell affärsverksamhet, är på resa, arbetar utomlands eller vill hålla kontakt med vänner. Den kommer dessutom med gratis och obegränsat internet livet ut.

Vasco Translator M3 garanterar högsta översättningskvalitet genom att erbjuda:

– Över 70 språk – med vilka du lätt kan kommunicera med upp till 90 procent av världens befolkning.

– Gratis Internet för översättningar i nästan 200 länder – utan begränsningar eller extra kostnader, för alltid. Vasco Translator M3 möjliggör ett obegränsat

antal översättningar utan några extra kostnader för exempelvis roamingavgifter.

– 96 % korrekta översättningar och naturligt uttal – med Vasco Translator M3 låter du som en inhemsk talare. Du kan också lära dig främmande språk och samtidigt öva på din dialekt.

Unika funktioner:

– TranslaCall – världens första och enda översättare för telefonsamtal.

– PhotoTranslator (Fotoöversättare) – tolka all utskriven text genom att visa översättningen på den skannade bilden.

– MultiTalk – en översättare för möten och konferens som möjliggör flerspråkiga översättningar för grupper med upp till 100 deltagare,

–  Funktionen Spara och Dela – ger åtkomst till översättningsarkivet var som helst och när som helst, med möjlighet att skicka översättningarna via e-post,

  • Snygg design och ett brett urval färger – välj din Vasco Translator M3 i din favoritfärg och stil.

Vasco Translator M3 har nyligen utsetts som en av vinnarna i Red Dot Design Award, där de belönats för sina unika funktioner och snygga design.

 

Läs mer om Vasco Translator M3 på www.vasco-electronics.se

Pris: 3 749 SEK.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.