Kärleksäventyren på den populära ön Rhodos i Grekland

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Förra årets säsong av Bachelor Sverige ställdes in – men i höst är äntligen det populära programmet tillbaka tillsammans med premiären av Bachelorette Sverige! Inspelningarna är i full gång och denna gång utspelar sig kärleksäventyren på den populära ön Rhodos i Grekland i samarbete med Apollo

Under våren och försommaren spelas årets upplaga av Bachelor och Bachelorette in. Programmen utspelar sig i Grekland på den populära ön Rhodos. Under bästa sändningstid i höst kommer tittarna få följa de två bachelorna Simon Lindström och Sebastian Martinsson samt bacheloretten Julia Franzén i deras jakt på kärlek.

– Vi är väldigt glada att ha fått chansen att ännu en gång få samarbeta med produktionsbolaget Warner Bros. 2018 utspelade sig bacheloräventyret i Epirusregionen i de mycket omtyckta orterna Parga och Sivota, denna gång har valet fallet på Rhodos. Rhodos är en av Greklands mest mångsidiga öar och attraherar både en internationell och en inhemsk publik. Ön har mycket att erbjuda av såväl romantiska miljöer och natursköna upplevelser som trendiga hotell, moderna restauranger och charmigt folkliv, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo.

Rhodos tillhör ögruppen Dodekaneserna, Tolvöarna, och är en av Greklands mest älskade semesteröar. Mångfalden med berg och hav, okända och kända småöar på dagsavstånd, historiska sevärdheter och arkeologiska platser, stadsliv i Rhodos stad och vardagslunk i byarna, ger stora möjligheter till romantiska dater och fina upplevelser. Daterna har planerats och valt ut i samverkan mellan Apollo och Warner Bros för att säkerställa hög kvalitet på programmet och en rättvis och inspirerande bild av allt Rhodos har att erbjuda.

-Tack vare Apollos engagemang och kunskap om Rhodos och Grekland, har vi lyckats fånga unikt vackra miljöer och skapat bra förutsättningar för kärlek för våra bachelors. I år ser vi även fram emot att ta del av Bachelorette som gör efterlängtad comeback i tablån med ännu mer Rhodosinspiration och starka känslor, säger Angelica Wallgren, programchef Warner Bros Sverige.

Bachelor och Bachelorette sänds i höst på Sjuan. Programmen kommer också att finnas tillgängliga på TV4 Play.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.