Kungsbergets nya sommarsatsning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Kungsbergets nya sommarsatsning, med cykling, padel och mycket mer, har överträffat både deras egna och gästernas förväntningar. Anläggningen har fortsatt helgöppet fram till 5 september och i helgen var det premiär för en helt ny cykelled.

– För att vara första säsongen tycker jag att det har varit en stor succé. Vi har fått oerhört fin feedback från gästerna, där cykellederna har fått mycket beröm. Därför känns det extra roligt att vi kan utöka utbudet mitt under säsongen, säger Johnny Jernqvist, platschef i Kungsberget.

Den nya leden Blåbär är en blå flowled som bjuder på en öppen och lättåkt resa, men med en hel del svängar, nedför berget. Totalt finns det nu tolv flowleder och en pumptrack på området. Utöver detta finns det även en padelbana, vandringsled, beachvolleybollplan, basketplan och skateboardramp på anläggningen och flera cross country-leder i närområdet.

– Vi är oerhört stolta över att vi har lyckats ta fram så många aktiviteter på kort tid. Säsongens siffror ser bra ut och vi ser framförallt en väldigt hög gästnöjdhet, vilket såklart är jätteroligt. Det här är bara början och vi blickar redan framåt mot kommande somrar. Att vi har fått en så bra start bådar gott inför framtiden.

Sommarsäsongen i Kungsberget är fortsatt igång ett tag till. Åttastolsliften, Kungs8:an, som tar gästerna upp till flowlederna är öppen 10.00–16.00 fredag–söndag ända fram till 5 september.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.