Annons
Annons

Rastafamiljen växer inom hotell- och konferens!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Rastafamiljen växer med stort hotellförvärv! Den tredje februari kommer Rasta Group att ta över Hotell Erikslund med Best Western längs med E6an i Ängelholm, en mötes- och rekreationsplats på den skånska slätten.

Hotell Erikslund är en anläggning med flera verksamheter och kommer att bli Rastas hittills största hotell med 130 rum. En fin konferensverksamhet, flertalet restauranger, generös relaxavdelning och ett toppmodernt gym och fitnesscenter ingår i denna 4-Stjärniga hotellanläggning som utgör ett signum längs E6an.

Anläggningen ligger tillgängligt för resenärer längs europavägen och nås också smidigt via Ängelholms flygplats. För golfspelaren ligger hotellet bara ett stenkast från välkända banor i trakten.

 

“Förvärvet av Erikslund är ett steg i vår utveckling med att utveckla prisvärda hotell längs de svenska vägarna. Vi har idag hotellmöjligheter på 11 av våra anläggningar och Erikslund blir ett utmärkt tillskott” säger Mikael Tervaniemi från ägarfamiljen.

Under 2019 förvärvade Rasta Group ett flertal enheter och idag finns Rasta på 25 orter, längs de flesta landsvägarna runtom i Sverige. 

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.