Annons
Annons

‘Power couple’ får Malmös kryddigaste mötesplats att svänga på höfterna

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Salsa-tisdagarna på The Mill Bar, Quality Hotel The Mills egna cocktailbar, har visat sig vara en succé. Hotellets egna ‘power couple’, Sabré Isaacs och Dominika Wrzesiok, har skapat ett unikt koncept tillsammans med Zingi dance studio. Konceptet fortsätter framöver och varannan tisdag bjuds det in till salsa i The Mill Bar.

Under Salsa-tisdagarna dansar gäster, proffs och nybörjare salsa i baren som utsett sig själv till Malmös mest kryddstarka bar. Tillsammans med den Malmöbaserade dansstudion Zingi dance studios har detta spännande koncept vuxit fram på The Mill Bar, Quality Hotel The Mills egna bar. Här hålls ‘Social Salsa Tuesdays’ där besökarna kan svänga på höfterna till latinamerikanska toner. Varje tillfälle låter Zingi dance studios någon av sina proffsiga instruktörer lära besökarna ett par nya danssteg och sedan är det fritt fram att ta sig an dansgolvet. Initiativet till evenemangen togs av hotellets medarbetare Sabré Isaacs och Dominika Wrzesiok som inom hotellet är kända som ett riktigt ‘power couple’.

Sabré Isaacs har varit med sedan starten när Quality Hotel The Mill öppnade den 31 januari 2019. Då stod han bakom baren och skakade cocktails på heltid, nu har han avancerat inom organisationen och styr Food and Beverage-avdelningen som Bar & Restaurant manager. Under det knappa året som hotellet varit öppet har The Mill Bar inte bara välkomnat gäster till svängiga salsa-tisdagar utan har bjudit in flera liveband, lokala DJ’s och solo-musiker som hållit igång stämningen i den kryddiga baren. Innan året är slut kommer både en quizkväll, karibisk livemusik och ett nyårsfirande med dansshower att hinnas med!

Den första salsakvällen arrangerades i juni och redan efter ett par tillfällen hade antalet gäster fördubblats!” säger Sabré Isaacs, Bar & Restaurant Manager. “Jag älskar den känslan som sprider sig i The Mill Bar när det är dags för salsakväll. Vi röjer bort möblerna, höjer musiken och släpper loss. Jag tror att Malmöiterna behöver ett ställe att gå till med lite spice, där de kan dricka goda cocktails och få komma utanför sin comfort zone lite” lägger han till med ett leende.

Allt eftersom evenemangen spridits har Sabré och Dominika bjudit in olika spännande gäster som bjudit på workshops. Den första november, på allhelgonadagen, hölls en stor halloweenfest och paret bjöd in två erfarna dansare från Los Angeles som körde en bachata fusion workshop med kvällens danssugna gäster.

Quality Hotel The Mill är Malmös kryddigaste mötesplats, så när Sabré och Dominika kom med förslaget att köra salsakvällar i The Mill Bar var det ett solklart JA! Pulsen och stämningen som detta gänget kommer med är helt unik och det är riktigt roligt att så många har hittat hit till oss tack vare salsan!” säger Burim Sumiq, General Manager på Quality Hotel The Mill.

Den andra halvan av Quality Hotel The Mills power couple, Dominika Wrzesiok, är såväl en passionerad servitör i Brasserie X som grundaren av Zingi dance studio. Dominika har varit professionellt involverad i dans som dansare, lärare och koreograf både lokalt och internationellt i största delen av sitt liv. Zingi dance studio grundade hon i början av 2019.

På Zingi Dance Studio brinner vi verkligen för dans i alla dess former och vi tycker att det allra viktigaste när man dansar är att ha kul! Dansen är ett så bra sätt att mötas på, där är alla jämlikar och kan få uttrycka sig på sitt eget sätt” Säger Dominika Wrzesiok.

Sabré och Dominikas kombinerade erfarenheter skapar en riktigt dynamisk duo och de är båda stora personligheter inom Malmös bar- och danscommunity.

Burim Sumiq, General Manager, säger att även nybörjare kan komma och testa sina vingar inom salsans värld på evenemangen – “Det sköna är att man inte behöver vara ett proffs för att vara med, alla som är nyfikna på att dansa är välkomna! Och vill man inte dansa alls kan man ju alltid hänga i baren”.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.