Annons
Annons

Joel Kral ny Hotel Manager för Clarion Sign

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

– Det känns otroligt spännande att få vara med på Clarion Sign´s framgångsresa och jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna fortsätta utveckla vår gästupplevelse och därigenom ytterligare stärka marknadspositionen säger Joel Kral, Hotel Manager på Clarion Hotel Sign.

Stockholms största hotell förstärker ledningen och rekryterar rutinerade Joel Kral som ny Hotel Manager. Clarion Sign är hotellet som dagligen utmanar traditioner och bryter ny mark och för det krävs extraordinära ledare.

Med Selma City Spa, Kitchen & Table Norrmalm, egen podcast-studio, stor bankettverksamhet, konferensavdelning, populär bar och 558 hotellrum är Clarion Sign den plats i Stockholm där pulsen slår som hårdast. Hotellet är inne i en utvecklingsfas och noterar 2019 som året med högst gäst- och medarbetarnöjdhet sedan öppningen. För att fortsätta denna spännande resa rekryteras nu Joel Kral med en gedigen erfarenhet från bland annat Grand Hôtel Stockholm.

 

Joel har lång erfarenhet från ledande befattningar inom hospitality i roller som hotelldirektör och regionchef för StayAt Hotels och hela 14 år i olika befattningar på Grand Hôtel Stockholm. Han kommer senast från samma roll på systerhotellet Clarion Amaranten på Kungsholmen.

– Att Joel väljer att komma till oss på Clarion Sign är jag både glad och stolt för då han är en ledare utöver det vanliga. Hans kunskap och breda erfarenhet från det yttersta premiumsegmentet inom hotell till high end long stay-verksamhet med övergripande ansvarsroller gör honom unik och en perfect match för oss, säger Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Sign.

Joel Kral tillträdde tjänsten som Hotel Manager den 25 november.

LOGGA IN

Vi använder oss av cookies för att ge en bättre upplevelse av Xperhotelsandtables. Om du fortsätter använda webbplatsen antar vi att du godkänner detta.

Du ser ung ut!

Är du över 25 år?

Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att klicka vidare godkänner jag att jag är 25 år eller äldre.